8.5.2013

Uusia kuvioita


Huhtikuun yhteenvedossa mainittujen keskustelujen pohjalta pääsin heti toukokuun alussa aloittamaan mielenkiintoisen yhteistyökuvion. Ei, minusta ei tule miljönääriä. Ei, blogi ei täyty mainosmateriaalista. Ei, kukaan ei sanele minulle, mistä ja mitä kirjoitan. Lyhyesti sanottuna : Minusta ei edelleenkään tule lammasta.

Mistä siis on kyse ? 

Yksinkertaisesti sovin Elisa Kirjan kanssa kirjayhteistyöstä. Saan valita kirjoja luettavakseni Elisa Kirjasta ja sitten kerron, että olen saanut ne Elisa Kirjasta. Kuten aiemminkin, toivon että kirjahöpinäni kiinnostavat ja saavat ehkä jonkun toisenkin innostumaan saman kirjan lukemisesta tai lukemisesta ylipäätään.

Miksi juuri Elisa Kirja ? 

Ensinnäkin, koska saan valita kirjat, joita yhteistyön piirissä luen ja joista kirjoitan. Ihan niin kuin tähänkin asti.

Toiseksi, olen ollut Elisa Kirjan asiakas jo pidemmän aikaa ja erittäin tyytyväinen sellainen.  Ostaminen on helppoa ja tekniikka on pelittänyt aina.

Lisäksi, Elisa Kirja on yksi ensimmäisiä suomenkielisiä sähköisiä kirjoja myyviä nettikauppoja, jossa myös hinnoitteluun on kiinnitetty huomiota. Kirjojen hinnat elävät niiden elinkaaren mukaan ja tarjolla on myös vanhempaa "uustuotantoa" edullisesti. Valikoima kasvaa koko ajan ja samoin myös hintahaitari elää jatkuvasti. Erikoistarjouksista tietysti puhumattakaan... nytkin tuli juuri "sisäpiiriläisille" tarjous, johon tartuin samantien. Niin, ja sisäpiiriläiseksihän pääsee käsittääkseni ihan kuka vaan Elisa Kirjan asiakas... ainakin minulle tuli siitä sähköpostimainosta jo kauan sitten.

Miten yhteistyö näkyy blogissa ? 

Olen jo aloittanut kirjaamaan jokaisen kirja-artikkelin yhteyteen, mistä kirja on minulle tullut. Tämä jatkuu ja Elisa Kirjalta saadut kirjat on myös sellaisiksi merkitty. Artkkeleissa on myös linkki Elisa Kirjan sivuille, jotta kirjat ja palvelu löytyvät mahdollisimman helposti.

Ensimmäinen juttu tulee luettavaksenne huomenna. Olen jo pitkään halunnut lukea Emmi Itärannan Teemestarin kirjan. Se saa siis kunnian olla ensimmäinen Sponssi-kirja tässä blogissa. Kommentit ovat tervetulleita ihan niin kuin tähänkin saakka sekä kirjoihin että sponssaukseen liittyen.

20 kommenttia:

 1. Mielenkiinnostavaa! kuten kummityttöni pienenä sanoi:)

  VastaaPoista
 2. Onnea yhteistyölle, minusta idea on mainio eikä lainkaan lammasmainen! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Kuulostaa mukavalta yhteistyöltä.:) Eikä ollenkaan lammasmaiselta. Kyllä sponssijutuissakin saa oman mielipiteensä säilyttää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa - itse asiassa varmaan tulen lukemaan enemmän myös kirjoja, joihin en välttämättä oleta etukäteen niin hurjasti ihastuvani, mutta jotka syystä tai toisesta kiinnostavat muuten... esimerkkinä vaikka tuo Irvingin uusin, jonka juuri luin. Tekstiä tulossa tässä jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Ei täällä lampaita näy :). Onnea mukavasta yhteistyöstä!

  VastaaPoista
 5. Teemestarin kirja on ihana, odotan kiinnostuksella tekstiäisi siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin, vaikka on se vähän pelottava...

   Poista
 6. Onnea vaan yhteistyölle Minna!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hyvältä! Minä olen ladannut Elisa Kirjasta muutaman kirjan (lahjakortilla ja itse ostettuna), ja toiminut on. Olen samaa mieltä hinnoittelun merkityksestä e-kirjoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta vaikuttaa paljon. Elisalla on muuten aika hyvät tarjoukset monesta "pinnalla" olevasta kirjasta parhaillaan äitienpäivän kunniaksi...

   Poista
 8. Kiinnostavaa! Tämä on vallan mennyt minulta ohi, sillä olinhan pari viikkoa toukokuun alusta muualla.
  Onnea ja intoa uuteen projektiisi!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa kiinnostavalta! Itse en ole edelleenkään lukenut yhtään ainotta e-kirjaa… (Tähän sellainen punasteleva hymiö)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt on hyvä hetki aloittaa sillä Elisa Kirja tarjoaa yhden kirjan ilmaiseksi. Vilkaisepa linkki sivupalkista, niin pääset katsomaan valikoimaa :-)

   Poista