30.1.2023

Ystävänpäivän lukumaraton 10. - 12.2.2023 - Ilmoittautumispostaus!

 

Kuva: Niina Tolonen 

Se on taas kirjabloggaajien perinteinen LUKUMARATON -aika! Ystävänpäivän lukumaraton on ajoitettu edelliseen viikonloppuun (10.-12.2.2023), jotta mahdollisimman moni ehtii mukaan. 

Maratoonata voi viikonlopun aikana juuri niin paljon ja pitkään kuin sielu sietää, mutta perinteisesti maraton kestää 24h (jotkut ovat halunneet pitää 48h ultramaratonin). 


Alla vielä muistin virkistykseksi (leikkimieliset) säännöt : 

 1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin. Kirjaformaatin mukaan voit laskea esim. luettuja sivuja, kuunneltuja minuutteja tai molempia. 
 2. Lukuaikaa on maratonille varattu 24 tuntia (tai 48 ultraajille). Voit pitää taukoja, mutta ne sisältyvät kokonaisaikaan. Jos siis aloitat esim. pe klo 18 - loppuu 24h maraton lauantaina klo 18 - riippumatta siitä paljonko kuluneiden 24h aikana luit. 
 3. Maratonin voi aloittaa esimerkiksi jo perjantaina tai jatkaa maanantain puolelle, kunhan osa maratonista tapahtuu lauantaina tai sunnuntaina 
 4. Osallistua voi niin bloggaajana, Instagramissa, Twitterissä tai millä tahansa muulla somealustalla - tai sitten ilman mitään alustaa. 
 5. Voit julkaista maratonin päätteeksi koontipostauksen omalla kanavallasi (sivumäärä, minuuttimäärä sekä luetut kirjat + muita kommentteja) - Halutessasi voit joko linkittää koontipostauksesi tai vain kertoa tuloksesi tämän postauksen kommenteissa. 
 6. Lukumaratonin hashtag #lukumaraton  tai #lukumaraton2023
 7. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa! 
Minä ajattelin maratoonata lauantaihin jollain tavalla osuvalla ajalla. Ilman paineita ja muun elämän ohessa. 

Tuletko mukaan? 
Ilmoittaudu alla kommentteihin 

Mukaan ovat ilmoittautuneet: 

10 kommenttia:

 1. Minä minä minä! Siis ilmoittaudun mukaan. :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin osallistun, vaikka tuolle viikonlopulle onkin jo mm. Erinin keikka luvassa. Mutta ehtiihän sitä myös lukupuuhiin. :)

  VastaaPoista
 3. Tulen sittenkin (ministi) mukaan! :) Luen tässä tämän vuorokauden puolella sen minkä luen enkä jatka enää huomenna (eli alle 24 h reilusti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tervetuloa! Kiva, kun osallistut. Itse aloitan vähän myöhemmin tänään illalla ja jatkan sitten huomenissa.

   Poista
 4. Mukana ollaan! kuunneltua.blogspot.com

  VastaaPoista