Suuri Keittokirjahaaste

Keittokirjahylly eli urakka edessä

Tänne listaan keittokirjahaasteen tuloksia.  

Tämän haasteen heitti ilmoille Tasty Travelissimo - blogi .Tarkoituksena on kokata keittokirjahylly läpi, resepti per kirja. 

Suuri keittokirjahaaste on itse asiassa ollut käynnissä ennenkin. CampaSimpukka -blogissa on käyty keittokirjoja läpi jo jonkin aikaa ja haasteen taisi aikoinaan aloittaa Ku ite tekee -blogi. Jospa minäkin nyt yrittäisin. 

Minulla on hyllyssä palttiarallaa 100 keittokirjaa tällä hetkellä - valikoima elää vuosittain jonkin verran. En siis aio laittaa tälle haasteelle  minkäänlaista aikarajaa, mutta ehkä saisin sille oman sivun aikaiseksi... Samalla jatkan sarjaa "kuukauden keittokirja", joka tosin ei ole tainnut olla ihan nimensä mukainen.

Tämän haasteen tuotoksia tosin saatan laittaa näkyviin ennemminkin Instan puolelle (#ttkeittokirjaprojekti, #suurikeittokirjahaaste) eli tervetuloa sinne seuraamaan @minna_vuocho1) Mari Moilanen: Sitä parempi soppa  (25.1.2020) 
Reseptinä sitruunarisotto.
Marin kirjat ovat lemppareitani ja tämäkin herkku maistui pannulla paistetun kuhafileen kaverina. Kirpakkaa, mutta pehmeeää. Tarkemmin täällä. 

2) Marc Aulén : Sopat! (23.2.2020)
Reseptinä Jambalaya-keitto
Tätä keittoa on tehty moneen kertaan ja aina se on yhtä hyvää. Lämpimän makean mausteinen keitto sopii viikonlopun lohturuoaksi ja ilahduttaa vielä viikollakin.

3) Martat keittokirja - Innostu ja onnistu keittiössä (21.3.2020) 
Mustikkapiirakkaa. Vaihdoin osan jauhoista kaurahiutaleiksi ja jugurtin piimäksi, mutta hyvin onnistui. Helposti sekoitettava perusresepti - niin kuin moni muukin Marttojen kirjassa. (kuva)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti