Kun meillä kysytään lapsilta, mitä illalla syödään, on vastaus poikkeuksetta ja kuin yhdestä suusta :
"NAKKIPASTAA !!!"
Eikä tämä toive äitiä yleensä häiritse - kyseessä kun on nopea ja myös aikuisille maistuva arkiruoka. Tässä teillekin resepti, jolla osallistun myös Mylly Paras pastaresepti 2013 kilpailuun.
Arki-illan parempi nakkipasta
paketillinen kuorettomia nakkeja
1-2 isoa valkosipulin kynttä
1 dl Ketjap Manis makeaa soijakastiketta
1 dl ketsuppia
2 dl kermaa
hippusellinen suolaa ja mustapippuria
persiljaa
1 pkt Mylly Paras Kiharaista spagettia
Laita pastavesi kiehumaan ja aloita kastikkeen teko laitettuasi pastat kiehumaan (ne tarvitsevat 10 minuuttia).
Leikkaa nakit "kolikoiksi" ja ruskista niitä keskilämmöllä pannussa oliiviöljyssä muutama minuutti. Lisää silputtu valkosipuli ja sekoita minuutin verran. Varo, ettei valkosipuli ruskistu ja laske lämpö matalammalle.
Kaada pannulle Ketjap Manis, ketsuppi ja kerma. Sekoita hyvin ja anna poreilla, kunnes pasta on kypsää. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa. Rouhi joukkoon mustpippuria ja sekoita persiljasilppua. Valuta pasta ja tarjoile heti kastikkeen kera.
Mylly Paras tarjoili Kiharaisen spagetin |
Kiva, nopea resepti. Kiireisen arjen pelastus. Onnea kisaan!:)
VastaaPoistaKiitos :-) Ja juu, tässä reseptissä kastikkeen tekee nopeammin kuin keittää pastan.
PoistaTakuulla herkkua ja nopeatekoista, tämä lähti kokeiluun ja laitan pojat tekemään, kiitos ja onnea kisaan, perässä tullaan :)
VastaaPoistaKiitos ja jään mielenkiinnolla odottamaan :-)
PoistaTämä onkin erityisen sopiva lapsille tehtäväksi. Helppo ja yleensä tykkäävät aina.
Oli aivan hirveetä. Syömättä jäi!!
VastaaPoistaNo harmi - makunsa kullakin. Meillä tämä on lasten ehdoton suosikki.
Poista