13.8.2017

Slurp - kahvia!

Slurp tarjoaa bloggaajalle kahden kuukauden kahvit 

Minun kahvinjuontini on vähän kaksijakoista. Töissä litkin ihan kamalaa automaattilattea. En tiedä miksi, tavan vuoksi kai. Se on pahaa, mutta juon kuitenkin. Kotona sitten vähän hifistelen, olen kranttu ja juon kahvia päivässä vain yhden suuren kupillisen lounaan jälkeen - paitsi niinä päivinä, jolloin lisäherätys on paikallaan, tai tarvitsen muuten vain piristystä.

Keitän kahvini presso-keittimellä. Kuumennan pienessä kattilassa maitoa ja sekoitan sitä 1/3 vahvaan, tummapaahtoiseen kahviin. Itse asiassa pidän eniten ranskalaispaahtoisesta Columbialaisesta. Noin yleisesti ottaen kahvissani ei saa olla kitkeryyden häivääkään, mutta sen pitää olla vahvaa, ei nyt ihan lusikkapystyssä-vahvaa, mutta melkein.

Kahvin ostaminenkin on oma rituaalinsa. Markettikahveja en ole vuosiin edes kokeillut (vaikka niissäkin on kuulemma tapahtunut huimaa parannusta). Haluan haistella kahvitunnelmaa ja ostaa pienen paketin, jonka koko vastaa kulutustani. Ihan jo ammatin puolesta olen ollut myös kiinnostunut erilaisista palvelumuodoista. Nettikauppaviritelmiä oli jo vuonna 2014, mutta se ei kai silloin menestynyt tai ainakaan en ole tuosta mitään enää kuullut vähään aikana. Nyt sitten markkinoilla on uusi ja ilmeisen vireä palvelu.


SLURP 

Slurp on kolmen nuoren kaverin (vuonna 2014 - onpas silloin ollut varsinainen kahvivuosi) perustama jakelukanava suomalaisten pienpaahtimoiden tuotteille. (Lisää hisoriasta voit lukea yrityksen sivuilta täältä)

Palvelusta voi ostaa yksittäisiä kahvipaketteja, mutta mielenkiintoisinta on kestotilausmahdollisuus. Siinä saa kahden viikon välein kahvipaketin postitettuna kotiin. Tilaaja voi valita parametreinä jauhatustyypin ja  paahtoasteen. Sitten vaan odottelemaan yllätyspaketteja ja nauttimaan kahvista.

Sain mahdollisuuden testata kestotilausta parin kuukauden ajan ja tottahan tähän pitää tarttua jo ihan uteliaisuudesta.


Miten sujuu ? 

Tein tänään vasta tilaukseni, joten kahvista en sano vielä mitään. Huonoa ei pitäisi olla, sillä valikoimissa on tunnettuja suomalaisia pienpaahtimoita.

Miksi sitten kirjoitan jo nyt ? No, yllätyin niin positiivisesti palvelun toteutuksesta. En ihan viime aikoina tietysti ole ihan kamalasta nettiostoksia edes tehnyt, mutta jotenkin minuun on iskostunut kotimaisista pienistä nettikaupoista sellainen vähän kotikutoinen fiilis (voin olla ihan väärässäkin).

Slurpissa näyttää tosissaan olleen mietitty asiakasta ja ostokokemusta. Peukut siitä!

Tilausprosessi on oikeasti selkeä ja toimiva. Ensin valitaan havaintokuvien avulla paahtoaste, suosikkivalmistustapa sekä halutaanko kahvi papuina vai jauhettuna. Sitten pääseekin jo miettimään paljonko kahvia haluaa kahden (tai neljän) viikon välein - suhteutettuna päivittäiseen kuppimäärään.

Lopuksi lisätään toimitustiedot, maksutiedot ja luodaan käyttäjätili
- ja jäädään odottelemaan ensimmäistä kahvipakettia. Jännää!

Slurp tarjoaa bloggaajalle kahden kuukauden kahvit

14 kommenttia:

 1. Kivalta vaikuttava palvelu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Katsotaan, miten toimitukset toimivat ja miten kahvit osuvat maultaan :-)

   Poista
 2. Minäkin tykkään vahvasta kahvista, mutta kitkerät kahvit...ei kiitos. Sitten kun hemmottelen itseäni, teen cappuccinoa, ah se on sellaista karkkikahvia :)

  VastaaPoista
 3. Meillä sihteeri keittelee kahvit (meidän kahvikone). Se oli investointi, jonka teimme kun jäimme kotitoimistoon töihin. Hyvät kahvipavut ovat siis ehdoton asia ja vielä luomuna.

  VastaaPoista
 4. Mä rakastan hyvää kahvia! Tällä hetkellä haaveilen siitä, että sijoittaisin kahvimyllyyn. Tuntuu vaan, ettei keittiö oikeen vedä uusia laitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvimylly olisi ihana, mutta minulla on vähän sama ongelma. Keittiöön ei mahdu oikein enää lisää tavaraa (sanoo hän, joka just kesällä tunki sinne uuden jäätelökoneen ;-)

   Poista
 5. Tykätään hifistellä kahveilla, mutta ostoskoriin tipahtaa säännöllisesti myös ns. markettikahvi lähikaupasta esimerkiksi tummapaahtoinen Paulig Parisienne. Nykyisessä elämäntilanteessa on vain täysi mahdottomuus lähteä juoksemaan erikseen kahvia pienpaahtimoista. Siinä mielessä tämä palvelu voisi olla mielenkiintoinen, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvien maistelu on ihanaa ja kaikki kotiinkuljetettavat jutut kivoja :-)
   Minä odotan mielenkiinnolla, millaisia kahveja tuolta rupeaa parametrieni mukaan tulemaan. Tässä on siis sellainen kiva pieni yllätysmomenttikin.

   Poista
 6. Mä olen tullut siihen tulokseen, että elämä on liian lyhyt, jotta joisi huonoa kahvia. Joten juon vain hyvää :)

  VastaaPoista
 7. Minen kyllä ymmärrä kahvin päälle. Teenjuojana en kyllä sitäkään, että yhdessä vakio (ainakin vielä)lounaspaikoistani on aina haudutettua VANILJAteetä! Kuin hajuvettä jois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanilja tuoksuu ihanalle! Samoin kuin itse asiassa (hyvä) kahvikin. Minä juon nykyään sekä teetä että kahvia ja olen yhtä kranttu molemmissa :-)

   Poista