17.7.2013

Väsyneitä mutta onnellisiaPäästiinpäs perille. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että kolmen lapsen kanssa Travemündesta Valenceen oli kyllä varsinainen rykäisy. Kaikkiaan aikaa kului noin 15 tuntia ja viimeisten tuntien aikana piti pysähtyä vähintään kerran tunnissa.  Laiva oli satamassa kymmeneltä ja perille päästiin reippaasti iltapäivän puolella. 

Automatkaa edeltävä laivareissu oli kyllä mukava.  Perhehytti on meillä nyt osunut molemmilla kerroilla laivan eteen ja ikkunapuolelle. Ei yhtään hullumpaa reissaamista, kun maisemat näyttävät tältä. Muutenhan laivamatkan tunnelmia kuvastanee hyvin tämä… Ensimmäinen päivä meni sitten automatkasta toipuessa, mitä nyt käytiin vähän taas illalla kävelemässä ja katselemassa paikkoja. Valence on mukava kaupunki Rhône-joen  kainalossa. Vanhakaupunki on täynnä putiikkeja ja erityisesti pieniä ravintoloita ja kahviloita. Illalla kahdeksan aikaan meno oli parhaimmillaan ja ilmakin sen verran viilentynyt, että jaksoi kävellä paria askelta enempää. Täällä on nimittäin tosi kuuma...Seuraavina päivinä edessä on sitten toreja, hedelmiä, shoppailuja, juustoja, yhdet häät,  puistoja, suklaatehtaanmyymälä, viiniä, kävelyretkiä , lisää herkullista ruokaa ja sukulaisvierailuja – kunnon lomaa siis.
6 kommenttia:

 1. Ihania lomasuunnitelmia!

  Jokaiselle omat juomansa ja tyylikkäästi tarjoiltuna toki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Drinksut juojan mukaan :-) Vaikka sai tuo meidän juniori elämänsä ensimmäisen hedelmäcocktailinkin... arvaapa oliko pollea ? Siinä oli pilli ja koristeet ja kaikki !

   Poista
 2. Mukavaa lomaa!
  Minä aina tylsistyn laivalla kun matka kestää niin kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kieltämättä piti pojille keksiä ylimääräistä tekemistä...

   Poista
 3. Hatunnoston arvoinen suoritus tuo 15h lasten kanssa. Itsellä olisi saattanut olla pinna kireällä :). Rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tultiin yöllä, joten nukkuivat onneksi suurimman osan aikaa. Paluumatka onkin sitten ihan toinen juttu. Harkitsemme vakavasti autodvdsoittimen hankkimista...

   Poista