18.4.2014

Ensi keskiviikkona ei tarvita parkkipaikkoja!Virtuaaliset E-kirjamessut tulevat! 

Blogiani vähänkin lukeneet ovat varmasti huomanneet lukkarinrakkauteni e-kirjoihin. Painetut kirjat ovat mielestäni edelleen aivan ihania, paitsi niiden vaatiman hyllytilan takia. Joka kerran Kobo-lukijaani katsoessani, kuvittelen ne 150 kirjaa pinoon lattialle - ja kiitän onneani, että siskoni sai idean hankkia minulle sähköinen lukija syntymäpäivälahjaksi.

Digitaalisuus myös luo aivan uusia mahdollisuuksia niin kirjamuodoille kuin muullekin toiminnalle. Kun ensimmäistä kertaa kuulin virtuaalisista kirjamessuista, olin heti valmis mukaan!

Ensi keskiviikkona eli 23.4. on kalenterissani siis varaus. Puoli kahdestatoista lähtien on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa ja messutarjouksia Suomen ensimmäisillä virtuaalisilla messuilla.

Mitkä virtuaaliset ? No, sellaiset joihin pääsee osallistumaan omalta kotisohvalta. Tarvitsee vain tietokoneen tai tabletin, selaimen ja nettiyhteyden, ja pääsee seuraamaan mielenkiintoisia haastatteluja suorana lähetyksenä. Samaan aikaan on myös mahdollista kommentoida tapahtumaa Twitterissä aihetunnisteella #ekirjamessut

Ohjelma vaikuttaa mielenkiintoiselta.  Outi Pakkanen ja Jarkko Sipilä ovat paikalla haastateltavina. Minua kiinnostaa myös e-oppi eli miten digitaalista materiaalia voi hyödyntää oppimisen tukena. ( Tarkempi ohjelma löytyy TÄÄLTÄ.)


Miten messuille sitten pääsee osallistumaan ?

Tapahtumasivun linkki jaetaan kotisivulla, Facebookissa ja Twitterissä 23.4.

Messuilla on mukana myös näytteilleasettajia, joiden messuinfot ja messutarjoukset ovat voimassa ja löytyvät messujen tapahtumalinkin takaa messujen aikana. Mukana ovat mm. Elisa Kirja, E-oppi Oy, Radium kirjat, Books on Demand (BoD), FINVA ja Crime Time sekä monia muita.

E-kirjamessujen kotisivut

Keskiviikko on siis mielenkiintoinen päivä. Tulee olemaan jännää nähdä, millaista keskustelua Twitterin kautta saadaan aiheista aikaiseksi puhujien aiheiden ympärille. Tulkaa tekin mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!


EI SPONSSI : Kirjoittajan yritys Blogat Oy tukee E-kirjamessujen tiedotusta kirjoittajan oman mielenkiinnon vuoksi. Laskua ei tästä lähde suuntaan eikä toiseen, eikä kirjoittaja saa muuta kuin hyvän mielen ja luvan osallistua messuille muiden mukana.

8 kommenttia:

 1. Harmillisesti tuolle keskiviikolle on kasautunut paljon juttuja, joten en pääse niin aktiivisesti osallistumaan kuin tahtoisin. Mutta aina kun löytyy rakonen niin aion käydä kurkkimassa messujen ohjelmaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, asioilla on taipumusta kasaantua samoihin aikoihin. Mistähän sekin johtuu ? Onneksi tässä ei ainakaan logistiikkaan mene paljon aikaa :-)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, Minna! Yritän piipahtaa paikalla! Jännä nähdä, miten homma toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tosi mielenkiintoista. Tällainen tuo tapahtumat lähelle jokaista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Tästä tulee varmasti mielenkiintoista ja hauskaa.

   Poista
 4. Kiva kirjoitus, joka lennähtikin samantien Twitteriin. Todella hieno juttu, että noista messuista tuli totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Tervetuloa mukaan messuille ja twiittailemaan niiden aikanakin :-)

   Poista