27.2.2014

#satasyytäonneen - kyllä niitä löytyy

Tällaista pyryä ei tänä talvena pahemmin näkynyt - nyt mennään jo kevättä kohti, ainakin toivottavasti

Aloittelin tuossa jossain vaiheessa Pejantaikokin haastetta onnenaiheiden listaamiseksi. Blogin puolella haaste on ollut aika hiljaisella, mutta naamakirjassa olen päässyt jo numeroon 19. (Tervetuloa tykkäämään ja seuraamaan onnenaiheita tänne).

Joukkoon mahtuu hyvää ruokaa, ihania ihmisiä ja tietysti lasten edesottamuksia. Onnellinen voi myös olla ihan pienistä jutuista - niin kuin nyt siitä, että Googlen automaattinen kuvan"parannus" näyttää aika hauskalta, vai mitä ? (20) Se sai aikaan mukavan hymähdyksen, vaikkei tuollaista keliä ehkä nyt sitten ENÄÄ tälle talvelle kaipaakaan.

Lisäksi sain Gummerukselta eilen postissa mielenkiintoisen keittokirjan ja pääsen tänään tapaamaan sen kirjoittajaa. Arjen piristys ja onnenaihe (21) sekin, varsinkin kun kirjassa oli useampikin mielenkiintoinen soppaohje. (Kyseessä siis tietenkin Marc Aulénin Sopat! - kirjaimellisesti keittokirja täynnä ihania kuvia.)

2 kommenttia:

  1. Elämäss todella on monta onnenaihetta, tämä haaste on kyllä avannut silmiä hieman enemmän ja saanut ymmärtämään ettei ei ne isot jutut ole aina niitä parhaita vaan pienistäkin asioista saa iloa :)

    VastaaPoista
  2. Näin on. Tämä haaste on tosiaan auttanut huomaamaan, että pienetkin asiat, vaikka sellaiset vähän hassutkin, tuovat hyvän mielen.

    VastaaPoista