9.4.2017

Tähän sitten päädyttiin...


Olisin mielelläni tehnyt kuopukselle jonkinlaisen Ninjago-kakun, kun värikkäät ninjat ja Nexo-ritarit ovat kovasti pinnalla. Olin kuitenkin taas myöhässä liikkeellä. Lauantaina kiersin cittaria ja mietin, millaista kakkua oikein voisin edes yrittää. Ostin kakkukuvan ja muuten jotain käsiin osuvaa. Illalla leivoin porkkanakakkupohjat, niitä kun on aika helppo sitten vaikka muotoilla, jos sille päälle sattuu. Tänään aamulla vilkuilin omia vanhoja tekeleitäni.

Pingviineihin päädyttiin...
Eläinteemalla mentiin ja tällä kertaa sisällön yllätyskin oli oikeasti yllätys myös päivänsankarille. Viime vuonna hän valitsi kakkunsa itse, joten naama pysyi peruslukemilla ja into syntyi vasta kavereiden hämmästyksestä. Tämän kerran riemastus oli sydäntälämmittävää, kun sisältä löytyi...Ensi vuodeksi pitänee keksiä jotain uutta. Siihen saakka...


KIAI!!! 


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Porkkanakakku ei petä koskaan :-)

   Poista
 2. Oikein hieno viime hetken hätäratkaisuksi, yllätysmomentti ja kaikki!

  VastaaPoista
 3. Mä olen halunnut jo pitkään kokeilla tälläistä pinjata kakkua, olen varma, että munkin lapset rakastaisi karkkiyllätystä! Erittäin hyvä idea käyttää porkkanakakkupohjaa, se on aina hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä porkkanakakku on myös tarpeeksi kiinteää, että pysyy kakku hyvin koossa huolimatta sisällä olevasta kolosta :-) Niin, ja porkkanakakku tuorejuustokuorrutteella näyttää tällä hetkellä meidän huushollissa olevan yhden sun toisenkin lemppari, eikä vähiten minun :-)

   Poista
 4. Mulla on sellainen kutina, että yksi mun hyvin tuntema pikkupoika oli tuota kakkua teillä maistelemassa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, läheltä liippaa :-) Tällä kertaa vaan pikkupojat pääsivät hyppimään HopLoppiin ja vain isot (kummit) saivat kotona kakkua...

   Poista
 5. Vähänkö hieno! Varmasti on ollut onnellinen sankari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpasi mutinoitta, vaikka taisi kyllä syödä enemmän noita karkkeja kuin kakkua :-)

   Poista
 6. Ihana kakku, pitäisi kyllä ehdottomasti joskus tehdä kanssa tuollainen pinjata-ylläri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut yllätti tekemisen helppous. Lapsethan tuosta riemastuvat ihan varmasti eikä vaiva ole suuren suuri.

   Poista