16.6.2014

Kuukausi Tätä (keittiö)elämää


Aika tarkkaan kuukausi sitten päätin erottaa kirjabloggaukset ja ruokabloggaukset toisistaan ja pistin pystyyn toisen blogin ruokajuttuja varten. Ratkaisu on osoittautunut bloginpidon osalta hyväksi. Tuntuu, että ajatuksetkin selkiytyivät kahden erillisen kokonaisuuden myötä, eivätkä kirjajutut jää enää reseptien jalkoihin.

Mitäs ovat mieltä lukijat ? Oletteko löytäneet myös ruokaohjeiden luo vai kaipaatteko niitä vielä tänne? Itsevarmasti oletan, että kaikkihan tietysti ruokahöpinöitäni haluavat lukea...

Kaikenlaista sitä onkin kuukauden aikana tullut kokkailtua. Makean puolella tehtiin viimeksi noita marjatartaletteja (raparpericurdin kera tietenkin), macarons-taisteluissa selvisin voittajana ainakin seuraavaan kertaan saakka ja ufokakkua ihmeteltiin se pieni hetki ennen kuin se katosi parempiin suihin.

Lisäksi kuukaudesta löytyy tietysti pizzaperjantai , lauantaibrunssi ja Miilunpolttajan sunnuntaipasta, jota tosin syötiin perjantaina. Kirjojakaan ei unohdettu vaan syötiin Guido Brunettin tapaan.

Tästä jatketaan. Luvassa kirjakattauksia esim. torstaisen kesälukumaratonin puitteissa ja keittiön puolella pohditaan ainakin kesäisiä pikaruokia. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvä tämä erottelu.Minullakin oli alussa vain yksi blogi,mutta muutaman kuukauden jälkeen tuli tarve erotella ne ja niin syntyi Appelsiinipuun Alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuntuu, että kirjoittaminenkin vapautui, kun sai aihealueet selkeämmin erikseen. Katsotaan nyt kauanko asiaintila jatkuu.

      Poista