6.1.2017

Toton kanssa peffateatterissa eli loppiaisen ohjelmassa Tatu ja Patu

Sellainen hillitympi T&P - ilme
Meillä oli loppiainen tänä vuonna paitsi kylmä, myös elokuvantäyteinen. Uhmasimme pakkasta ja talsimme hyvin villaan käärittynä bussipysäkille. Siihen se kylmä sitten loppuikin, kun päästiin bussiin istumaan,

Pääkaupunkiseudulla on Helsingin keskustassa herkullinen tilanne siinä suhteessa, että Tennispalatsissa on selvästi ajateltu perheitä, joissa on sekä pieniä että teinejä. Elokuvat alkavat sillain sopivasti samoihin aikoihin ja loppuvat myös. Nytkin kävimme ensin Kampin Burger Kingissä hakemassa energiaa. Minä ja kuopus saimme istuttua rauhassa aterian loppuun, kun nopeammat syömärit jo lähtivät Tennispalatsin puolelle aloittelemaan uusinta Tähtien sota -elokuvaa eli heillä oli ohjelmassaan Rogue One.

Mekin siitä sitten hiljalleen siirryimme odottelemaan Tatun ja Patun alkua kuopuksen kanssa ja seurasimme silmä kovana kaksikon seikkailuja Helsingissä. Ja lopussa sitten sama polku toisinpäin ilman hamppareita. Kuljettiin koko perhe yhdessä mennen tullen, mutta jokainen sai itselleen sopivan elokuvan, eikä kukaan pahemmin odotellut missään. Kerittiin vessareissut ja kaikki kullekin sopivassa tahdissa :-).

Suosittelen! Paluumatkalla bussissa istui tyytyväisen oloista porukkaa ja nyt nautiskellaan rennosta kotoilusta ennen kuin vuorossa on raclette (tuhtia ruokaa pakkasella niin pysyy kylmä kaukana ja mieli hyvänä) ja tietenkin illalla sitten Voice of Finland!


Ja se elokuva 

Toto 5v oli odottanut tätä elokuvaa jo kauan. Luulen innon perustuneen pääasiassa mainoksessa olleeseen tekstiin. Tatu ja Patu "peffateatterissa" - muuta ei tarvita viisivuotiaan kiinnostuksen herättämiseksi kuin sana peffa. Tuon ikäinen rakastaa kaikkia sanaleikkejä ja jos ne jotenkin liittyvät vessasanoihin... no, tiedätte, mitä tarkoitan.

Alkujaan meidän piti mennä jo itsenäisyyspäivänä, mutta silloin se ei mahtunutkaan päivän ohjelmaan. Onneksi nyt sitten kerittiin vielä ennen kuin poistuu kokonaan ohjelmasta. 

Tatu ja Patu -kirjat ovat valtavan suosittuja ja niitä on ilmeisesti myöskin päiväkodissa luettu. Meillä kotonakin on peräti yksi sarjan kirjoista, mutta kun se ei yhdenkään pojan kohdalla saanut sen suurempaa mielenkiintoa aikaiseksi, niin muita ei ole tullut hankittua. Elokuva kuitenkin upposi. 

Tässä kommentteja suoraan katsojalta itseltään (Huom. hiuksetkin tyylin mukaan :-)
4 kommenttia:

 1. Voi miten valloittava pikkumies teillä. Vessasanat on in vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Toto on meidän pikkumurumme.
   Vessasanat tuntuvat olevan edelleen jonkinlainen juttu myös isoveljillä - vähän eri sävyillä tosin - eli niistä ei vissiin ihan heti sitten eroon päästäkään.

   Poista
 2. Aivan ihana video! Sympaattinen leffa-arvioija :D

  VastaaPoista