21.4.2015

Lukuviikon vieraskynä : Esikoinen ja Soturikissat

Lukukeskuksen lukuviikko-kampanja pidetään tänä vuonna 20-26.4.2015. Kampanjan tarkoituksena on houkutella lapsia ja nuoria lukemisen pariin; tarinoiden ja kertomusten kiehtovaan maailmaan. 

Reader, why did I marry him -blogissa kutsuttiin osallistumaan lukuviikon kampanjaan. Tässä minun postaukseni, tai siis, ei minun, Koko blogin olemassaoloajan ensimmäisen vieraskynäartikkelin on kirjoittanut oma poikani, Esikoinen.Esikoinen ja Soturi-Kissat 

Erin Hunter Soturi-Kissat: Villiin luontoon on kirja joka kertoo kotikissasta nimeltään Ruska, josta tulee osa kissaklaania. Siellä hän saa uuden nimen ja joutuukin tekemään aikamoisia juttuja.

Tarina oli hyvin mielenkiintoinen ja ehkä vähän jännä joissakin kohdissa..
Sain kirjan joululahjaksi viime vuonna (vaikka olin jo kirjan nähnytkin) Kirja vastasi odotuksiani. Luin kirjan viikossa. Se oli yllättävän nopeasti.. (minulle.)

Hyvät jutut: Tarina oli mielenkiintoinen ja juoni oli hyvä.

Huonot jutut: Lyhyt osa osia on minun tietääkseni monta ja ne ovat aika kalliita... (10-30 euroa riippuu jos haluaa kovakantisen ja myös kaupasta.) 

Suosittelen kirjaa yli 10-vuotiaille.

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Tätä voisin suositella kohta 10-vuotiaille kaksosilleni. Ehkäpä tämä olisi hyvä synttärilahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti tuntuu olevan lasten suosiossa tämä sarja. Olen kuullut muidenkin tykkäävän.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset välitetty :-) Kiinnostuneena seuraa, saako kommentteja... eka kosketus bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan.

   Poista
 3. Kiitokset Esikoiselle esittelystä :)

  Meillä tytöt näyttävät suosivan koirakirjoja, mutta ainakin vanhempi villasukkalapsi on kiinnittänyt huomiota näiden kirjojen kansiin kaupassa. Näitä täytynee vilkaista tarkemmin kirjastossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset välitetty :-) Kovasti tuntuvat olevan suosittuja nämä kissakirjat. Tiedän useamman niitä lukeneen ja tykänneen.

   Poista