28.6.2016

Blogger Recognition Award


Se on sitten kesäloma! 

Heti alkuun lomaviikkojen kunniaksi siis vastaus Blogger Recognition Awardiin, jonka tänne päin heitti Kirsi Cats, books and me -blogista. Kiitoksia. Kiva taas pohdiskella haastevastauksia pitkästä aikaa. 

Ohjeet palkinnonsaajalle:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi


Minustako bloggaaja?

Ihan rehellisesti sanottuna, en enää tarkkaan edes muista, miten alunperin bloggaamisen aloitin. Siitä on nimittäin jo jonkun verran aikaa. Ensimmäinen blogini (Meidän murkinat) näki päivänvalon jo marraskuussa 2007... 
Jos oikein muistan niin tarina on aika tavanomainen. Löysin blogeja, lueskelin niitä, tykkäsin ja halusin sitten pistää omatkin reseptit talteen jonnekin. Jep - ruokablogi oli kyseessä. 

Sitten 2010 alkoi tehdä mieli kirjoittaa muustakin kuin ruoasta. Alkunsa sai Ja kaikkea muuta, jonka vaiheissa on mukana aina ollut kirjallisuutta, vaikka välillä painotus taas kummasti siirtyi ruoan puolelle. Sitten totesin punaisen langan hävinneen ja halkaisin blogini kahtia. Reseptit siirtyivät aloittamaani uuteen ruokablogiin (Tätä keittiöelämää) -Täällä taas mennään kirjoilla höystettynä vähän kulttuurilla ja hitusen matkoillakin. 


Ohjeita uusille bloggaajille? 

Tärkein ohje kai on kirjoittaa sellaista blogia kuin itse haluaa. Muuten kirjoittamiseen kyllästyy nopeasti. 

Minun blogeistani ei koskaan ole tullut suuren yleisön hittejä, mutta se ei oikeastaan ole ollut tarkoituskaan. Minulla on päivätyöni ja nautin suunnattomasti pienen, mutta yllättävänkin uskollisen ja aktiivisen joukon kommenteista. Bloggaamisessa parasta on yhteisöllisyys! 

Kannattaakin etsiä itselle sopivia blogiporukoita ja osallistua välillä hassuiltakin tuntuviin tempauksiin. Esim. kirjabloggaajien joukko on aktiivista ja innokasta. Nytkin tulossa on Blogistanian kesälukumaraton 2016, johon ehdottomasti kannattaa osallistua. Se on oikeasti kivaa. Eikä tarvitse olla edes kirjabloggaaja kirjoista ja hyvästä seurasta nauttiakseen. (ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ
Toinen lemppariporukkani löytyy Nelkytplusbloggaajista. Aktiivinen ja pikkuisen kreisi aikuisbloggaajien porukka on huippuseuraa. Heidän mukanaan olen jo päässyt kuuntelemaan tietoja kahvista sekä kokeilemaan, miten krikettimaila käteeni sopisi
Mahtavaa porukkaa ja upeita kokemuksia! Kannattaa siis osallistua aktiivisesti ja olla mukana :-) Reippaasti vaan kysymään joltain bloggaajalta, mistä löytyisi seuraa - virtuaalista tai muuten vaan bloggaamiseen liittyvää. 


Sitten niitä haastettuja... 

Minä olen kauhean huono laittamaan haasteita eteenpäin ja tämäkin on tainnut kierrellä jo vähän joka puolella... Tässä nyt muutama mieleen juolahtava. Vastatkaa, jos siltä tuntuu ja kaikki muutkin saavat toki kirjoitella. Tämä kuuluu minusta kaikille bloggaajille! 
2 kommenttia:

 1. Nelkytplussalle peukut, mahtavaa porukkaa samassa yhteisössä.
  Kivaa tiistai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Mahtavaa porukkaa... :-) Minulla jäi eilen tuo haastettujen listan kirjoittaminen vähän kesken. Kiinnostaisiko? :-) vai joko olet moneen kertaan tämän saanut?

   Poista