30.1.2016

Upoksissa ja kohti Klassikkohaaste II:sta


Täällä on ollut vähän hiljaista. Hiljaisuus johtuu työkiireistä, kuopuksen vesirokosta sekä siitä, että olen samaan aikaan upoksissa kolmeen ihanaan kirjaan. Kaikissa niissä on useampi sata sivua, joten hetken kestää vielä, jollen nyt innostu keskittymään vain yhteen viimeiselle sivulle saakka.

On muuten jännä, miten lukutottumukset muuttuvat. Nuorena en saanut aloitettua uutta kirjaa, ennen kuin varmasti olin edellisen saanut luettua. Nyt minulla voi olla kirjoja kesken useammalla kielellä, useammasta genrestä ja useammassa muodossa... Syytän ikää, ajanpuutetta ja ihanien kirjojen alati kasvavaa lukulistaa.

Mutta ei hätää, välipalana tuli vedettyä yksi klassikkokin ja KLASSIKKOHAASTE IIsen suuri päivä on huomenna! Muistattehan lähteä klassikkokierrokselle.


6 kommenttia:

 1. Minäkään en ennen lukenut kuin kirjan kerrallaan. Nykyään minulla on useampi kesken. Kuljetan kevyttä mukana, kärsin tiiliskiven kanssa kotona jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja äänikirja työmatkoille ja muille matkoille e-kirja ja kotona paksummat ja... väsyneenä jotain kevyttä, keskittyen jotain muuta :-)

   Poista
 2. Toivottavasti siellä vesirokko jo helpottaa.

  Neidonhius on huikea, joskin melko hidaslukuinen romaani. Otavan aika kiinnostaisi kovasti, totta kai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan olla voiton puolella - kiitos vaan :)
   Neidonhius vaatii keskittymistä. Tykkään siitä hurjasti, mutta kun aika on kortilla... Otavan aika tempaisee mukaansa. Hirmuisen mielenkiintoinen.

   Poista
 3. Itse en myöskään osaa lukea montaa kirjaa yhtäaikaa, no pakosta tietysti, mutta mielelläni elän yhden kirjan kerrallaan:) Olisi vain aikaa enemmän lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteja voisi vuorokauteen tulla varmaan tuplasti lisää ja silti valittaisin ajanpuutetta... mielenkiintoista tekemistä (ja lukemista) vaan on niin paljon

   Poista