18.10.2014

Alkuverryttelyä, vinkkausta ja lippuja messuille


Alkuverryttely suoritettu! Eli piipahdin i love me -messuilla Speltillä luonnollisesti parempaa-kirjan pressitilaisuudessa. Toki sieltä tarttui mukaan vähän muutakin... 

Perjantain visiitti käynee tosin vain alkulämmittelystä. Todellinen koitos on edessä ensi viikolla. Silloin on Helsingin Messukeskuksessa kirjabloggaajan syksyn SE viikonloppu, kun Helsingin Kirjamessut täyttävät kalenterin torstaista sunnuntaihin. Kun lisäksi sattuu olemaan ruokabloggaaja niin jalat ovat entistä kovemmilla rakoilla, kun pitää ehtiä myös Viini, ruoka & hyvä elämä -messuille ja pitää sitä vähän kurkistaa Musiikkimessujenkin puolelle...Allekirjoittanut pyörii Kirjamessuilla mukana ainakin seuraavissa jutuissa, joten tulkaapa kuuntelemaan ja keskustelemaan mukaan!

 1. E-kirjan lukijat Suomessa - paneelikeskustelu (la 13-14 Kullervo-sali) Olen hyvässä seurassa Lassi Junkkarisen (Myllylahti-kustantamo, Lukulamppu-palvelu) ja Marja Hjeltin (kirjastopalvelut) kanssa. Keskustelun alustaa ja meidät pitää kurissa Elisa Kirjan Essi Manner. 
 2. Lukupiiri Anna-Leena Härkönen "Kaikki oikein" (su klo 16.00 - mukaan voi ilmoittautua täällä)
 3. Lisäksi kirjabloggaajia päivystää Boknäsin osastolla. Tulkaa kyselemään kirjavinkkauksia tai muuten vaan moikkaamaan! Itse olen paikalla ainakin su 14-15, mutta toki pyörin siellä muutenkin. 
Lisää tärppivinkkejä kirjailen tässä sitä mukaa, kun ehdin ohjelmaan perehtymään. 


SITTEN NIITÄ LIPPUJA

Lukupiiriosallistumisen perusteella sain Helsinkin Messukeskukselta muutamia messulippuja jaettavaksi. Tässä niitä siis olisi tarjolla 6kpl. Lipu(t) saa omakseen helposti. 
 1. ilmoittaudu blogin lukijaksi (tai jos jo olet sellainen, niin hyppää suoraan seuraavaan vaiheeseen) 
 2. kirjoita kommentti tähän postaukseen ja kerro kommentissasi haluatko 1 vai 2 lippua. 
Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kunnes 6 lippua on jaettu. 

Niin, ja jos tässä menee ohi, niin kannattaa seurata Tätä (keittiö)elämää -blogia lähipäivinä. Sinne tulee vielä muutama lippu lisää jakoon.


EDIT: Liput loppuivat jo, mutta toivottavasti törmäillään silti Kirjamessuilla!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. 2 lippua varattu. Heitätkö osoitteesi vuo-cho@hotmail.com, niin pistän postiin :-) Tai sitten yksärinä, milloin olet menossa niin voidaan nähdäkin jossain...

   Poista
 2. Hei! Täälläkin olisi tarvetta yhdelle lipulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1 lippu varattu eli heitätkö myös osoitteesi vuo-cho@hotmail.com niin pistän tulemaan

   Poista
  2. Laitettu, kiitos todella paljon. :)

   Poista
 3. Hep, kaverin kanssa tulossa messuille eli kaksi lippua :)

  VastaaPoista
 4. Ottaisin mielellään 1-2 lippua jos on vielä jäljellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan kaksi ja sitä varten osoite yllämainittuun (ja sivupalkista löytyvään) osoitteeseen

   Poista
  2. Suurkiitos, laitankin heti s-postia. ;D

   Poista
 5. Muutama lippu lisää on nyt jaossa Tätä (keittiö)elämää -blogin puolella eli http://tatakeittioelamaa.blogspot.fi/2014/10/lippuja-messuille-ja-ruoanystavan.html

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Taisit keritä ruokablogin puolelle - liput siis tulossa, kunhan laitat osoitteen ohjeissa mainittuun sähköpostiosoitteeseen :-)

   Poista