17.8.2014

Täten taas todistetaan, että ruoasta tykkäävät ovat kiinnostuneita myös kirjoista. Vaan täyttävätkö dekkarien lukijat ristikoita ?Ruoka ja kirjat ne yhteen soppii

Tuossa taannoin jaoin blogini kahtia. Reseptit siirtyivät sisarblogiin Tätä (keittiö)elämää. Ilmoitellessani uutta blogia kaikenlaisiin portaaleihin ja muihin, päätin jättää TOP100-ruokablogit listalle tämän kirjablogini keikkumaan siksi aikaa, että ruokablogi tulisi suurin piirtein samalla tasolle.

Vaan kuinkas sitten kävikään ? Kirjablogini keikkuu edelleen siellä 30 huitteilla, kun taas puhtaasti ruokalöpinää sisältävä blogini ei meinaa millään pysyä 100 ensimmäisen joukossa... Kyllähän se tietysti tiedettiin jo etukäteen, että ruoasta tykkäävät ovat kiinnostuneita myös kirjoista. Vuosi sitten oli ihan kärjessä blogini kanssa muutaman päivän. Arvaatteko millä artikkelilla? No tietysti dekkaripohdiskelulla! Mutta silti...

No, ehkä nyt on kuitenkin aika piakkoin poistaa Ja kaikkea muuta kyseiseltä listalta - vaikka on se sääli. Sieltä klikataan edelleen ahkerasti tännekin kylään :-) (Tervetulleita tietysti kaikki, mutta vähän hävettää paikka Ruokablogit listalla, kun blogissa ei enää puhuta ruoasta kuin ihan satunnaisesti)


Täyttävätkö dekkarien lukijat ristisanatehtäviä ? 

Toinen tässä kesän aikana lievää keskustelua aiheuttanut seikka on dekkarien lukijoiden harrastuneisuus suhteutettuna ristisanatehtävien täyttämiseen. Minun piti tästä kysellä jo heinäkuussa, mutta kesä pääsi livahtamaan ohi. Jospa nyt sitten.


SIIS - JOS LUET DEKKAREITA


VASTAA SIVUPALKIN KYSELYYN!

KIITOS!

p.s. samalla testaan taas tuota Bloggerin kysely-ominaisuutta. Saa nähdä toimiiko.
2 kommenttia:

  1. Aniharvoin tulee ristikoita täytettyä. Aika mielenkiintoista tuo blogiesi sijoittelu listoilla!

    VastaaPoista