13.1.2013
Sunnuntai-aamun "pieniä ihmeitä"
Glorian ruoka & viini lehdessä oli ohje espanjalaisille churroksille. Me olemme niiden tekemistä suunnitelleet niin kauan kuin muistan. Näin sunnuntaiaamuna oli sopivan rento hetki, joten...
No, alle kaksivuotiaan kanssa nuo rennot hetket eivät yleensä kestä kovinkaan kauan ja niin kävi nytkin. Siinä hässäkässä ei sitten ohjetta ilmeisesti seurattu tarpeeksi tarkasti ja taikinasta tuli vähän löysää. Näin ollen pursottaminen ei ollenkaan onnistunut. Se niistä churroksista.
No, meillähän ei mitään yleensä heitetä pois ja itsepäisesti yritämme aina katkeraan loppuun saakka. Tällä kertaa lopusta tosin tuli ennemminkin appelsiinintuoksuinen ja makea.
Lusikalla saa taikinan öljyyn siinä missä pursottimellakin ja kun sen maustaa appelsiininkukkavedellä niin äkkiä vaihdetaan maata ja lautasella onkin "pieniä ihmeitä". Näitä söi isäntä lapsuudessaan Ranskan Ardèchen kukkuloilla.
Voilà les merveilles - "nam, nam, nam", kommentoi Toto ja nuoli suklaaganachea...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa hyvin tutulta lapsiperhe arjelta :). Hyvin ja herkullisesti pelastettu tilanne!
VastaaPoistaNäinhän se noiden lasten kanssa tuppaa menemään - ei sille mitään mahda.
PoistaEpätavallisesta muodostaan huolimatta nuo näyttävät herkullisilta!
VastaaPoistaOlivatkin tosi hyviä - varsinkin sen appelsiininkukkaveden kanssa
PoistaChurrot ovat kyllä ihania! Minä teen niitä kerran vuodessa, sinä päivänä kun La Vuelta loppuu:)
VastaaPoistaPerinteet kunniaan ! Me ei edelleenkään olla tehty kertaakan Churroja... pitänee koittaa uudelleen jossain välissä.
PoistaSerranon perhe -sarjan jälkeen olen kärsinyt pakkomielteestä päästä maistamaan churroja ;D
VastaaPoistaKannattaa tehdä. Oli herkkua näin epäonnistuneenakin :-)
Poista