9.3.2012

Tästäkö se alkaisi ?Meidän poikien lukupäiväkirjoissa on ollut viime aikoina kovasti hiljaista. Yhtenä syynä on ollut se, että suurin lukeminen on tapahtunut koulun pulpettikirjoilla, joista minulla ei ole mitään tietoa, mutta osansa on ollut parilla muullakin seikalla.

Ensinnäkin keskimmäinen on lukenut pääasiassa pätkiä erilaisista lasten tietokirjoista, joita on vastaan sattunut omasta hyllystä tai kirjastosta. Niitä en oikein ole tullut kirjanneeksi mihinkään. Päivittäin olemme vaan saaneet kuulla erinäisiä faktoja painovoiman synnystä (tästä piti oikein soittaa mummillekin), dinosaurusten tuhosta, pingviinien koosta verrattuna sinivalaisiin ja monesta muusta mielenkiintoisesta jutusta.

Toiseksi - ja tästä olen itse asiassa myös aika innoissani - esikoinen luki puoliksi pakottamalla C.S. Lewisin "Velho ja leijona"-kirjan ihan kokonaan. Sitten hän ihan vapaaehtoisesti kaivoi taas esille Harry Potterin toisen osan ja ryhtyi lukemaan - KÄSKEMÄTTÄ !

Tästäkö se alkaa ? Toivotaan. Ainakin tuo ylläoleva kuva on äidistä tosi kiva :-)

4 kommenttia:

 1. Ihana, että omatoimisesti tarttuu nyt uusiin kirjoihin. :-)

  VastaaPoista
 2. Oi, tuota minäkin odotan. Nyt tyttö 3v. haluaa itse katsella kuvia, toivottavasti pysyy kirjojen ystävänä myös vanhempana...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa on... toivon vaan, että jatkuu...

  VastaaPoista
 4. Ihana vaihe!!! Kirja- ja tarinamaailma on auennut!

  VastaaPoista