3.5.2016

Huhtikuun luettuja, ei-luettuja ja muuta mukavaa


No huh, huh. Minä jo luulin lukemisessa päässeeni sellaiseen mukavaan vuosivauhtiin. Sitten tuli huhtikuu ja päädyin Goodreadsin lukuhaasteessa 8 kirjaa jälkeen haastetahdista. Tiedän, ei se määrä vaan se laatu, mutta kuitenkin. Huhtikuussa sain loppuun vain 6 kirjaa.

Toki pidin lukemastani noin pääpiirteittäin. Kuukauden ainoa äänikirja oli taattu klassiko eli Agatha Christien Idän pikajuna. Ei ehkä parasta Christie-laatua, mutta varsin kuunneltava kuitenkin ja olihan se kiva seurata Poirotin lottoamista. Toinenkin vanhahtava, muttei varsinaisesti vanha dekkari huhtikuussa tuli luettua eli Kuka murhasikaan rouva Holmin? 

Kuukauden fantasiasta piti huolen sarja eräästä nuoresta salamurhaajattaresta. Yhden osan sain loppuun, mutta sitten pääsin kiukuttelemaan kirjaston e-kirjojen 2 viikon laina-ajasta. Ei se vika tietysti välttämättä laina-ajassa ole. Jos aloittaa kirjan vasta puolessa välissä niin ehkä siinä kiire tulee. Niin, ja Game of Thrones äänikirjana lähti takaisin seuraaville varaajille, kun edellisestä kirjasta oli vielä yli puolet jäljellä. Steampunk edustuskin tuli luettua, novelleina tällä kertaa. Aina yhtä viihdyttävää.

Kuun loppuun mahtui Anna minun rakastaa enemmän, joka jätti minut odotettua kylmemmäksi.

Kuukausi puolestaan alkoi kirjalla, joka tunnelmallaan vei ajassa ja paikassa mukanaan ja herätti hurjan matkakuumeen eli Ernest Hemingwayn Nuoruuteni Pariisi. Ihana, ihana kirja.


Muita selityksiä

Oman selityksensä lukutahdin hitaudelle  tarjoavat tietysti kaikki muut jännät ja kivat ja viihdyttävät aktiviteetit.

Oli synttäreitä ja synttäreitä.Kookospähkinä päätyi Akvaarioon, joita meiltä löytyy jo kaksi.Nautittiin viikonlopun reissusta Kolille,Ihasteltiin nuorien muusikoiden taitoja (yesh, omatkin pojat olivat lavalla!)Sekä tietysti koettiin kuukauden teatteri. Tämä haaste on muuten osoittautunut yhdeksi kaikkien aikojen helpoimmaksi toteuttaa. Ihan oikeasti alkaa tulla jo vierotusoireita, jollei ole teatterikäyntiä suunnitteilla ainakin seuraavaksi kuukaudeksi. Onneksi sekä toukokuu että kesäkuu ovat jo varattuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti