1.9.2015

Alaspäin mennään että rytisee

Syyshortensia on suosikkini 
Eli jos heinäkuussa luin 7 kirjaa ja se tuntui alhaiselta, niin mitä pitäisikään sanoa elokuun viidestä kirjasta? Onko jotain sanottavaa puolustuksekseni?

Ei oikein mitään. Paitsi, että viimeiset kaksi viikkoa menivät ihan totaalisesti äänikirjaurakkaan. Lainasin nimittäin HelMet Overdrivesta Fool's Questin. Laina-aika 2 viikkoa ja kirjassa 26 yli tunnin lukua. Ei siinä paljon muuta ehtinyt kuin kulkea kuulokkeet korvilla, siis muutenkin kuin työmatkoilla. Sain kirjan loppuun tänään, mutta nyt on sitten jo syyskuun ensimmäinen päivä.
Kelpaako syyksi?

Jostain sentään olen tyytyväinenkin. Teatterihaasteeni jatkuu ja etenee. Elokuussa vietin miellyttävän kesäisen iltapäivän Suomenlinnassa. Syyskuun teatterikäyntikin on jo aikataulutettu. Siitä lisää myöhemmin.

Sitten ne luetut. Minulla näyttävät äänikirjojen loput aina ajoittuvan kuun alkuun. Elokuun ensi päivinä sain nimittäin loppuun peräti kaksi. Vuoden paras lukemani kirja - tittelista kisaa All the Light We Cannot See. Sen tunnelma jäi elämään pitkäksi aikaa itse kirjan päätyttyä. Sherlock Holmes taas oli oikein kunnon klassikko äänikirjana -sarjan edustaja. Kuten huomaatte, HelMet Overdrive on vahvasti edustettuna lainakirjoineen. Elisa Kirjasta hankittua kuunneltavaa puolestaa edusti Pieni runotyttö. Yksi edustaja lisää klassikko äänikirjana sarjaan.

Kesäkirjasuosituksenkin ehdin sentään elokuun aikana vielä saada aikaiseksi. Sen sai itseoikeutetusti Vera Valan Tuomitut. Arianna de Bellis takaa laadukkaan lukuhetken. Mielenkiintoinen oli myös Neitsytkivi, joka sekoitti mukavasti fiktion ja historiallisesti tunnetut seikat. Sarjan aloitusosa vaatinee jatkonkin lukemista.

Nyt on sitten syyskuu alkanut. Tähän saakka saldo on varsin vaikuttava - päivä ja kirja... (huomaattehan pienen hihitykseni). Sama ei varmastikaan tule jatkumaan. Kuukauteen kuuluu niin työ- kuin lomamatka. Kummankaan aikana tuskin ehdin paljonkaan kirjoihin syventymään, vaikka molempiin ajattelin ottaa uskollisesti Koboni mukaan - eihän sitä koskaan tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti