20.7.2012

Kesän keveitä

Kovin on mennyt keveäksi ja englanniksi tämän kesän lukemiset. Eipä silti, kesällä onkin kiva lukea jotain rentouttavaa ja Lucy Diamondin Chick Litiin luettava kirja on juuri sopiva auringonpaisteessa lötköttelyyn. Englannin kieli johtunee Kobosta - sieltä löytyy hyvää luettavaa oikeasti aika edulliseen hintaan.

Evie Flynn ei oikein tiedä, mitä elämältään toivoisi. Epämiellyttävät työpaikat seuraavat toistaan eikä suhde poikaystäväänkään oikein kukoista. Sitten hänen tätinsä kuolee ja jättää Evielle omistamansa rantakahvilan Cornwallissa. Kahvilan pyörittäminen ei tietenkään suju kuin tanssi ja asioita sotkemaan saapuu myös komea, mutta hurjan salaperäinen, kokki. Mukava asetelma siis ja tarina etenee letkeästi tyypilliseen, mutta ah, juuri siihen oikeaan lopputulokseen.

Ei varsinaisesti kirjallisuuden klassikkoainesta, mutta pitääkö sitä aina kirjoittaa vaikeasti kurjuudesta ? Viihdekirjallisuudella on oma tärkeä paikkansa ja tehtävänsä. Minusta ainakin on kiva lukea aina välillä jotain, mikä ei vaadi sen suurempaa keskittymistä tai pohdintaa. Varsinkin, jos kielen taso kuitenkin on kohdillaan. 

The Beach Café on siis varsin suositeltavaa rantalukemista ja sopinee tietysti sadepäivän ratoksikin. Lucy Diamondilta näyttää olevan muitakin kirjoja tarjolla, joten seuraavan Chick Lit-session ehdokkaat ovat sopivasti tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti