21.6.2010

Sherlock Holmesia modernisti


Lapset ovat mummin ja pappan luona, joten vanhemmat tietysti viettävät rokuli-iltaa työpäivän jälkeen. Ei, emme lähteneet kaupungille hummailemaan, emmekä edes elokuviin. Maccarilta evästä, B&J jätskit ja videovuokraamon kautta kotiin sohvalle löhöämään. Kuinka alas sitä voikaan vajota ? ;-)

Sherlock Holmes on outo lintu kirjoissa ja sarjoissa noin yleensäkin, mutta Robert Downey Jr sai henkilöhahmosta vielä irti ihan uusia ulottuvuuksia.

Ei silti, filmi oli varsin viihdyttävä ja katsoohan noita miehiä ihan mielikseen. Tarina, itse lavasteet ja koko tunnelma olivat niin omituisia, että meidänkin perheessämme tykkäsivät sekä isä että äiti. Yllättävää kylläkin, kun nuo erikoisemmat tyylilajit tuntuvat meillä useimmiten menevän ristiin...

2 kommenttia:

  1. Hmm, varmasti aika mielenkiintoinen elokuva. Kuulemma loistava lavastus ja takuulla hyvät näyttelijät. Olen hieman Jeremy Brettin Holmes-hahmon lumoissa, joten en tiedä, uskallanko katsoa ko. leffaa :)

    VastaaPoista
  2. Hih, Jeremy Brettin Holmes-jaksoja on minullakin vielä pari digiboksilla katsomatta... Tämä oli kyllä sen verran erilainen, ettei ainakaan minua häirinnyt ollenkaan. Ei tuota olisi Sherlock Holmesiksi suoraan tunnistanut, jollei olisi filmin nimestä tiennyt... Hyvä oli kuitenkin.

    VastaaPoista