23.10.2018

Helsingin kirjamessut tulevat - oletko valmis ? Poimintoja perjantaille...

Kirjamessukuvaa muutaman vuoden takaa 

Minä en yleensä ole mitenkään valmistautunut ja päädyn haahuilemaan sinne sun tänne. Tällä kertaa päätin edes yrittää suunnitella.

Alunperin suunnittelin olevani messuilla tänä vuonna ehkä vain lauantaina tai sunnuntaina, mutta sitten tuli perjantai-illaksi tarjous bloggariseurasta ja totesin myös perjantai-iltapäivän käsittävän itseäni kiinnostavaa ohjelmaa, joten näköjään ei perjantain työpäivästä tule mitään...

Kasmir: Annoskateus (11-11:30 - Senaatintori) Kokki/räppäri, joka kirjoittaa elämäkerrallisen keittokirjan. Tähän on ihan pakko jossain kohtaa tutustua. Missasin Kasmirin osuuden jo Turun kirjamessuilla - saa nähdä, miten käy Helsingissä

Rouva C (13-13:30 - Senaatintori)  on minulta vielä lukematta ja samoin missasin kaimani Turun kirjamessuilla. Nyt pitäisi yrittää.

Etsivätoimisto Mysteeri ja prinssi Tristan salapoliisituokio (14:30 - 15 - Toukola) Jos kuopus on mukana, niin tänne pitää yrittää. Itse ratkaistavat salapoliisitehtävät kuulostavat mainiolta ohjelmalta.

Immu ja Torninvartijat - kummitustarinapaja (15-15:30 - Toukola) Samoin tämä olisi ihana. Tosin voisin mennä ihan itseksenikin kuuntelemaan, millaisen kummitustarinan lapset luovat.

Taikinakirja - yhdestä taikinasta useampi herkku Mari Moilanen (15:30 Atria näytöskeittiö) Tässä kohtaa saatan tehdä koukkauksen Viini ja Ruokamessujen puolelle.

Naiset, jotka ajattelevat öisin (16:30-17 - Esplanadi) - Kirja, jonka haluan ehdottomasti lukea. Mia Kankimäki

Samassa Liemessä (17:30-18:30 - Kauppahalli) Taitaa mennä ruokamessujen puolelle, mutta Samassa Liemessä oli sekä tv-ohjelmana että keittokirjana alkuvuoden suosikkini. Pitäisi siis varmaan mennä tännekin.

Katsotaan, minne sitten lopulta ehdin, mutta tässä nyt olisi jonkinlaista tavoitetta perjantaille...


4 kommenttia:

  1. Minä olen sellainen messuhaahuilija myös, ihan päämäärätöntä menoa :)
    Kivoja messuja sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on kivaa, mutta sitten aina harmittelen, kun menee hyvää ohjelmaa ohi.
      Nyt tosin näyttää, etten edes perjantaina oikein ehdi messuille kuin vasta myöhemmin iltapäivällä. Katsotaan, miten käy.

      Poista
  2. Hyviä paloja olet valinnut messuilta. Minä olen siellä pe-la, tein kyllä ohjelman, mutta saas nähdä miten hyvin se pitää. Mukavaa messuilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minulla heitti jo perjantaikin häränpyllyä. Töissä taidan olla jumissa aika myöhään saakka... Toivottavasti törmäillään!

      Poista