19.9.2018

Kaikenlaista kivaa ja kirjamessuja - liput arvontaan

Se on kuulkaas taas kaikkea kivaa tiedossa lokakuussa - yksi vuoden pimeimmistä ja synkeimmistä kuukausista on perinteisesti myös täynnä kaikenlaista mielen- ja kielenvirkistystä.


5-7.10. Meikätyttö suuntaa kohti Turkua ja Turun Kirjamessuja.  Vielä en ole muita tärppejä ehtinyt sen tarkemmin tutkimaan, mutta lauantaina 14:45 (Onerva) pääsee seuraamaan keskustelua aiheesta "Rakkautta kirjoihin vai maksettua markkinointia?" 

Mitäs luulette ? Miksiköhän kirjabloggaajat kuluttavat aikaansa lukemiseen ja vielä lukemistaan kirjoista kirjoittamiseen ?  


20.10. Kysytään What's Cooking Helsinki? Siellä pääsee seuraamaan ruokabloggaajien kokkausnäytöksiä, tarvikekirpparille ja muutenkin nautiskelemaan Teurastamon tunnelmasta.  Jos yhtään tykkäät ruokabloggaajien vinkeistä ja resepteistä, kannattaa niitä tulla bongaamaan ihan livenä päivän aikana.


25.-28.10. sitten on vuorossa Helsingin Kirjamessut. Perinteinen tapahtuma kerännee tänäkin vuonna huikean määrän kirjoista innostuneita. Sieltä taitaa meidät kirjabloggaajatkin bongata perinteisesti antamasta lukuvinkkejä. 



ARVONTA 

Jotta päästään lokakuun touhuissa hyvään alkuun, niin laitetaan tässä 1x2 lippuaTurun Kirjamessuille arvontaan.

Sulle ja kaverille, kannattaa mennä. Lipuilla pääsee sekä Turun Kirjamessuille että Turun Ruoka & Viinimessuille.

Osallistua voi jättämällä kommentin alle ja osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntai-iltaan klo 21 saakka. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin saan yhteyden voittajaan.

Onnea arvontaan!


p.s. Kiitokset Turun Kirjamessuille lipuista arvottavaksi 




EDIT: Ja voittaja on... rummunpärinää... Paula! Voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse :-) 

11 kommenttia:

  1. Ensimmäiseen kohtaan tekisi mieli jo kääntää katse kritiikkien vähentämiseen sanomalehdissä ja varsinaisten kritiikkien sijalle tulleisiin "toimittaja suosittelee" -juttuihin. Hesarihan oikein otsikoikin tähän tapaan. Eli se siitä bloggareiden suosittelijoiksi nimittelystä ;) (Tokikaan en halua kirjablogienkaan muuttuvan pelkiksi suosituksiksi, kiinnostavaa on nimenomaan lukijan omat mietteet ja lukukokemukset.)

    Hyvää Turun reissua ja mielenkiintoisia keskusteluja! Arvonnasta jään pois, mutta odotan raportteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minua on aina ihmetyttänyt tuo nimenomaan bloggaajien syyttely siitä, että olisivat ostettavissa. Naistenlehdet ja sanomalehdetkin ovat täynnä niitä ihan oikeasti maksettuja mielipiteitä - eikä niissä kaikissa edes lue mainos.

      Poista
  2. Hei Min uskon rakkauteen lukemista kohtaan. Minulle lukeminen on pako arjesta.Lento mielikuvituksen voimalla uusiin seikkailuihin.Olen mukana arvonnassa.Asun Turussa. Terv.tarjaln

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa - josko pääsisin tutustumaan Turun kirjamessuihin ensimmäistä kertaa.
    paulan.blogiposti ät gmail.com

    VastaaPoista
  4. Heips! Unohdin laittaa sp-osoitteen:( tassa se nyt on: tlnie@suomi24.fi terv.tarjaln

    VastaaPoista
  5. Äitini kanssa matkaamme pitkän matkan Turkuun messuja varten, olisipa mukava voittaa liput!

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon voitosta! Nyt sitten kohti uusia messuilukokemuksa.

    VastaaPoista