25.10.2020

(Luku)päiväkirja: Tämä syksy ei ole meille hellä


 

Sunnuntai 25.10.2020

Elämässä on kausia. Tänä syksynä tuntuu kaikki etenevän tahmeasti. Suunnittelin sitten mitä tahansa, ei mikään etene suunnitelmien mukaan. Joudun palaamaan reissuilta takaisin tai en pääse lähtemään ollenkaan. Kodinkoneet hajoavat, isäntää on ikävä ja sitten on tietysti Korona. Tämä syksy ei ole meille hellä, vaikka aurinkoa onkin riittänyt ihan mukavasti sateiden välissä. 

Tänä viikonloppuna olisi kirjamessut - olen toistaiseksi ehtinyt katsomaan noin 3min yhtä esitystä, kun testasin lipun toimivuutta. Muuten olen tehnyt töitä. 

Tänä viikonloppuna on esikoisen synttärit - Korona rajoittaa bilettämistä ja muutenkin on juhlinta kutistunut. Minä olen tehnyt töitä. 

Päätimme poikien kanssa vetää teflonit päälle ja puskea eteenpäin. Ei kai tässä mikään muukaan auta. Meillä on monia asia hyvin ja kaudet vaihtelevat. Nyt mennään tällä. 


Kukaan ei kai ylläty, kun sanon lukemisen jääneen minimiin ? 

Vähän äänikirjaa (Ilona Andrews:Wildfire) 

Lisäksi keksin maailman parhaan unilääkkeen. Äänikirjoilla ja varsinkin keittokirjalla olen ennenkin saanut nukahdettua, mutta seuraavan aamun taaksepäin kelailu on hieman ärsyttävää. Nyt pistin päälle Agatha Christien tutun Poirotin Death on the Nile. Voin hypätä tarinaan missä kohtaa vain ja tietää juonen jujun - ei tarvitse palata taaksepäin. Lisäksi rauhallinen miesääni ja leppoisa tarina tuudittavat nopeasti. Pistän ajastimen 15 minuutin päähän, mutta uni tulee yleensä viimeistään 5min kohdalla. Toimii. 

4 kommenttia:

  1. Jaksamisia sinne. Itse totesin tällä viikolla, että vuosi 2020 on ollut kaikin puolin raskas. Ei pelkkä korona, vaan se, että kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Missä se iloinen 20-luku on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Samaa olen miettinyt. Jotenkin tämä vuosi on... no..."tahmainen" tulee kai lähinnä mieleen. Tuntuu kuin tarvottaisiin suossa tai hyytelössä.
      Valoa syksyyn. Selätetään tämä vuosi.

      Poista