24.10.2016

Helsingin Kirjamessut tulevat - Torstaitärpit!


Se on kuulkaas kirjamessuviikko alkamassa. Tuttuun tapaan olen tänäkin vuonna messubloggarina eli kirjoittelen ja somettelen messukokemuksistani viikonlopun aikana - sanon viikonlopun, sillä työssäkäyvänä en valitettavasti tänä vuonna pääse mukaan torstaina tai perjantaina. Lauantaina ja sunnuntaina sitten otan vahingon takaisin ja ohjelmalistani täyttynee viimeistä minuuttia myöten.

Vähän itseäni kiusatakseni, mutta pääasiassa teidän muiden iloksi, selailin kuitenkin ohjelmaa myös torstain ja perjantain osalta. Tässä muutama varma kohteeni, jos vain pääsisin.

Listauksen tein Messukeskuksen sovelluksen pohjalta - Näyttää pelittävän paremmin kuin viime vuonna, joten kannattaa kokeilla. (Tietoja täällä)


Lukupiirit

Lukupiirit - eikä tietysti vain torstaille, mutta silloin on vuorossa Minna Rytisalon Lempi. Kirja on yksi tämän vuoden parhaita lukukokemuksiani, joten lukupiirikin olisi todella kiinnostava.

Torstaina on myös toinenkin kiinnostavaa lukupiiri eli Sirpa Kähkösen Tankkien kesä - Kirja on edelleen lukulistallani, mutta keskustelu lienee kiinnostava.

Täältä voit lukea ohjeet lukupiiri-ilmoittautumisille.


Lapsille ja nuorille 

Koska ajattelin oman ohjelmani lisäksi raahata myös jälkikasvun messuille. Katsotaan tässäkin tarjontaa nuoremmalle polvelle. Harmi, kun ei päästä torstaina. Siellähän on vaikka mitä!

Heti aamulla alkaa keskustelu Kotitekoisen poikabändin alkeista. (Kirjakallio klo 10:30)
Samaan aikaan toisaalla on myös Soturikissat - tietokilpailu, joten vaikea olisi valita. (Magia klo 10:30)

Marja Ahon kanssa puolestaan pääsee luomaan ihan uutta tarinaa! (Tarina klo 13)

Geoetsiviäkin on meillä luettu jonkun verran ja iltapäivällä onkin tarjolla aiheeseen liittyää juttua (Magia klo 14:30)


Kirjanrakastajan bileet 

Minullakin harkinnassa ja iltavapaa-anomus vetämässä. Kun messut kahdeksalta päättyvät, alkavat Kirjanrakastajien bileet. Eikä tarvitse edes maksaa erikseen, sillä bilelippu sisältyy torstain messulipun hintaan.

Sitä en tiedä, sopiiko tänne ottaa muksutkin mukaan, vai pitäisikö lähettää maitojunalla jo kotiin...


Paljon muutakin torstaille on ohjelmaa tiedossa. Nauttikaa siis paikalle pääsevät. Minä kärvistelen töissä ja valmistaudun viikonloppuun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti