5.3.2016

Helmikuu ei tosiaankaan ollut lukukuu, mutta akvaario tuli hankittua


No ei lukukuu sitten niin millään mittarilla.

Kaikkiaan tulin helmikuussa lukeneeksi tai kuunnelleeksi vain 6 kirjaa. Painiskelin ensimmäistä kertaa jopa äänikirjojen kuuntelujumin kanssa - onneksi siitä sentään päästiin yli ja sitten kuuntelin enemmän tai vähemmän vauhdilla vielä perään lastenkirjankin. Lopuksi tuli kuunneltua vielä tämän vuoden parhaimmistoon todennäköisesti vielä joulukuussakin kuuluva Kari Hotakaisen Ihmisen osa. On se Ritva Valkama sitten taitava lukija.

Varsinaisesti perinteiseen tapaan luettuja kirjoja siis helmikuulle mahtui vain kolme. Milja Kauniston Luxus oli ehdottoman viihdyttävä ja odotan malttamattomana Purppuragiljotiini -sarjan toista osaa. Supernova puolestaan esitteli suomalaisen kumman uusia kirjoittajia (kannattaa tutustua!) ja Manners and Mutiny puolestaan päättää toistaiseksi Koboltani löytyvän Steampunk-teinivakoojattarien tarinan. Taas lennettiin ilmalaivoilla ja setvittiin juonitteluja,

Teatteriin sentään kerkesin ja tykkäsin Espoonlahden teatterin Jumalasta. Ihan oman sävynsä näytelmään antoi, kun lavalta löytyi tuttukin. (Kujerruksia-blogin Linnea).

Muuten helmikuu on ollut töitä ja töitä ja lasten juttuja. Meille muutti nimittäin akvaario. Siis kirjaimellisesti toistaiseksi vasta akvaario. Viikko sitten laitettiin hiekkaa ja vettä ja sen sellaista. Tänään laitettiin kasveja ja kaloja odotellaan vielä viikon verran... Sitten laitetaan tännekin kuva Kirpun projektista.

Ai niin, oli tuossa helmikuussa blogissa yksi juhlaetappikin. Tuli nimittäin kirjoitettua postaus numero 1000.

7 kommenttia:

 1. Missä Espoonlahdessa pääsee teatteria katsomaan?
  Onnea postauksesta numero 1000, lisää toivottavasti tulossa vielä monen monta tuhatta lisää.
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytös oli itse asiassa Matinkylän monarilla. Vielä on jäljellä useampi näytös. Sinne vaan katsomaan! https://www.facebook.com/events/997538013623013/

   Poista
  2. Niin ja kiitos. Katsotaan, montako tuhatta tässä vielä ehtii :-)

   Poista
 2. Onnea akvaarion johdosta ,vaikkei fisuja vielä olekaan:) Ja onnea myös 1000. postauksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) On se hienon näköinen vehje näinkin. Saa nähdä, miten pojan into säilyy. Nyt ainakin on ihan tohkeissaan.

   Poista
 3. Onnea postauksesta nro 1000 ja onhan tossa kuitenkin luettuja kirjoja, itse en ole lukenut tänä vuonna vielä ainuttakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, onhan tuossa luettuja, mutta aikas vähän normitahtiin verrattuna :-)

   Poista