27.8.2021

Se on aika! Elokuun lukumaraton 2021

 

Kuva Oksan hyllyltä blogista 

Heinäkuussa oli perinteinen kesälukumaraton. Ilmoittauduin, mutta sitten elämä tuli väliin, tai tarkemmin ottaen viimeinen Ranska-viikonloppu ja sen aktiviteetit. Vähän harmitti sillä kyllä sitä nyt kerran kesässä pitää lukumaraton saada aikaiseksi. 

Vielä on kesää jäljellä... viikonloppunahan vietetään venetsialaisia eli kesän lopettajaisia eli kaipa sitä elokuun lukumaratoniakin voi kesälukumaratoniksi mainita?  

Ihan sama toisaalta, millä nimellä kutsutaan, kiva päästä maratoonaamaan. Sain juuri sopivasti lukujuminkin selätettyä, joten ei kun kyhäämään lukulistaa. Jos sinun alkaa tehdä mieli osallistua niin säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät Oksan hyllyltä - blogista eli täältä

Tällä hetkeltä listalta löytyy seuraavia satunnaisessa järjestyksessä : 

  • Sujata Massey: Bombayn prinssi (äänikirja) - Perveen Mistryn tutkimuksien kolmas osa houkuttaa. Olen viihtynyt edellisten parissa. 
  • Elly Griffiths: Maan alla - Ruth Gallowayn viimeisin tapaus. 
  • Cathy Rentzenbrink: Dear Reader: The Comfort and Joy of Books (ekirja) - On aina ihana lukea jonkun toisen rakkaudesta kirjoihin. En ole vielä aloittanut, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. 
  • Joonas Kallonen: Giljotiini (painettu)- Kirjailija oli itse kertomassa esikoisestaan Bloggariklubilla Vallilan Kansallisteatterissa. Kuulosti mielenkiintoiselta, koska Helsinki ja Pariisi. Vähän epäilyttää, koska tarinan synkkyys. Minä olen liian väsynyt kovin raskaisiin kertomuksiin. Katsotaan. 
  • Thomas Taylor: Malamanteri (painettu)- Jostain syystä Toto ei suostu tähän tarttumaan. Ei kuulemma oikein kiinnosta. Pitää siis lukea, jotta voin kertoa, onko hänen ennakkoluuloissaan perää (en ihan muista, mikä nyt oli vikana) Toiminee myös kevennyksenä. 
  • Anni Kytömäki: Margarita - Tämä on jostain syystä jäänyt minulla kesken. Olisiko nyt hyvä hetki lukea loppuun ? 
  • Terhi Tarkiainen: Kitty - eli kuinka mies tuhotaan - Tämäkin on jäänyt kesken. Katsotaan, saisinko loppuun. Hurjaa, miten kahdelta kirjailijalta, joiden aiemmista kirjoista olen pitänyt hurjasti, on viimeisimmät teokset edelleen kesken... 
Olisiko tuossa alustavaa listaa ? Hyllyistä, Kobosta ja Storytelistä toki löytyy luettavaa vielä vaikka millä mitalla, joten lista elänee matkan varrella. 

Nyt sitten pitäisi vielä päättää aloitanko tänään vai vasta huomenna. Yksi palaverikin pitää vielä hoitaa alta pois. No, kirjaan sitten aloituksen blogiin - ja varmasti huikkaan siitä myös Instan puolella minna_vuocho tarinoissa. Todennäköisesti muuten lauantain maratonini kirjaan myös @kirjatarhuri #kesänhyvästelylukumaraton -tagille. Kaksi kärpäst...ei kun maratonia yhdellä lukemisella. Miten tehokasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti