30.4.2016

Musiikkia ja muuta kulttuuria


Tämän kirjabloggaajan blogi on viime aikoina ollut vähän kirjoista vajaa. Ei vaan ole ehtinyt, ei oikein lukemaan eikä sitten kirjoittamaankaan. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö elämässä olisi ollut muuten jotain kulttuuriin viittavaa. Teatterissa tuli käytyä peräti isännän kanssa. Lisäksi viime viikolla kerittiin seuraamaan taitavien nuorten musisointia peräti kahteen otteeseen. Sekä koulun bändi-iltamaan että sitten sunnuntaina April Jazziin eli vuorossa oli Ebeli in Concert.

Oli ihan mahtavaa seurata, miten soittajat nauttivat musiikista ja esittelivät taitojaan Kyllä ovatkin taitavia. Kirppu lauloi äidin (ja muut vanhemmat) nuoruuden tunnelmiin. Ei, ei mitään humppaa... en minä sentään ihan niin vanha ole. Final Countdown se herätti ilmiselvästi yleisössä muistoja.

Tuossa yläkuvassa taas on toinen omista ylpeydenaiheistani eli esikoinen. Meinasin tuolilta pudota, kun olin niin innoissani yleisössä. Vielä ei onneksi tullut porttikieltoa seuraaviin esityksiin, vaikka teiniä vähän äidin innostus taisi hymyilyttääkin.

Toinen kulttuurikokemus liittyy pelkästään paikkaan...Kävin nimittäin työmatkalla Turussa. Kaikkihan me tiedämme kaupungin olevan se ainoa, oikea ja alkuperäinen Suomen kulttuurin kehto, joten tokihan Aurajoen kuva kuuluu myös kirjablogiin? Vaikka vartin aamukävely tällä määrityksellä jäikin ainoaksi "kulttuurikokemukseksi".

"Auran rantamilta lähti..." ja niin edelleen.

HAUSKAA VAPPUA!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun lapsilla on harrastukset joista nauttivat ja pääsevät taitojaankin esittelemään yleisölle.
  Kivaa vappuviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä kivaa päästä katselemaan ja oppii musiikista äitikin siinä samalla :-)
   Kivaa vappuviikonloppua teillekin! Toivottavasti aurinko paistaa huomennakin.

   Poista