7.2.2021

(Luku)päiväkirja: Pitäisiköhän poistaa kokonaan tuo luku-sana?

 Sunnuntai 7.2.2021

Pitäisiköhän poistaa kokonaan tuo sana "luku" päiväkirjan edestä ? Toisaalta ei tässä kyllä ole merkkiä mistään päivittäisestä kirjoittamisestakaan. Hyvä kun jotain ilmestyy ruutuun viikottain.

No, tämä on taas varmaan yksi "niitä kausia". Elämässä vaihteluita riittää, paitsi tällä hetkellä tunnutaan junnaavan samoilla nurkilla, samoissa hommissa ja samalla tasolla korona-luvuissa. Ehkä sitten kesällä? 

Ollaankin suunniteltu kesää. Biarritz kutsuu (tai siis isäntä pääasiassa) ainakin kuopusta ja minua. Katsotaan sitten missä kohtaa ja miten kauan. Sitäkin on pohdittu, miten 10v pysyy tyytyväisenä, jos teemme kuitenkin molemmat myös töitä. Vapaus ei ole samaa luokkaa kuin kotikulmilla. Siellä ei kaupungissa niin vaan lähdetä ovesta ulos huitelemaan kavereiden kanssa. Ensiksi pitäisi löytää niitä kavereitakin. 

Pohdinnassa on jonkinlainen kesäaktiviteetti. Ideoita ? 

Ranskassa ovat lapset kesäkuussa vielä koulussa, joten valikoima voi olla kapea. Ehkä hänet voisi laittaa pariksi viikoksi kokeilemaan ranskalaista koulujärjestelmää ? 

Tähän voitte kuvitella kasvoille levinneen kauhunsekaisen irvistyksen, kun ehdotus mainittiin kohteelle. Koulua? Kesälomalla?! 

Pitänee vielä miettiä. 

Ylläolevasta lieneekin jo käynyt selväksi, että lukeminen ei oikein ole sujunut. Kirjahyppelykin on taas palannut. Aloitin vielä yhden uuden äänikirjan. Taltuta klassikko on oikein mielenkiintoinen, mutta etenee hitaasti. Syy on taas kerran enemmän kuuntelijassa kuin kirjassa. Jotenkin en vaan saa laitettua äänikirjaa päälle ennen kuin illalla sänkyyn kaatuessani ja senhän tietää, miten siinä käy. Työpäivät ja -palaverit ovat viime aikoina taas pidentyneet eikä niiden jälkeen tee mieli enää yhtään kuulokkeita korville. Kuuntelusta ei taas tule ilman niitä oikein mitään, kun koko ajan touhuan jotain ja liikun paikasta toiseen. 

Että sillä lailla. Laskiaispullia olen yrittänyt saada itseni leipomaan jo pari viikkoa. Nyt olisi kaikki aineet kasassa, kun sain hiivankin ostettua valmiiksi jääkaappiin. Ei puutu kuin tekeminen, mutta se tuntuu olevan se kaikkein vaikein osio. 

Ei vaan millään raaskisi ostaa kaupasta. Runebergin torttuihin tuli jo muutamaan investoitua. 


2 kommenttia:

  1. Koulua kesälomalla, jotenkin heti kuvittelin kauhistuneen ilmeen Toton kasvoille :)
    Minä sain eilen tehtyä laskiaispullia, hyviä oli :)
    Kivaa sunnuntaita sinulle Minna <3

    VastaaPoista