17.3.2014

Pihistellään


Säästövinkkejä! Ruoka kallistuu! Makeisvero! - Ajat ovat kovat ja taloudelliset haasteet tosiasia monissa perheissä. Media suoltaa sekä pelotusuutisia kaiken kallistumisesta että tähtien (kuten Jamie Oliver) säästövinkkejä ruoanlaittoon. Minä mietiskelin pihistelyjuttuja jo yli vuosi sitten. Nyt lienee sopiva hetki taas päivittää lukuja ja katsoa, onko otsikoissa perää. Niin, ja onko meillä opittu mitään. 

Tämä viikko tulee siis olemaan pihistelyviikko numero1 - siis vertailuviikko. Käytössä ovat tutut keinot - tehdään itse mahdollisimman alusta, hyödynnetään mahdollisuuksien ja makujen mukaan sesonkituotteita (ei ihan helppoa tähän vuodenaikaan) ja mietitään tarkkaan hävikin minimointi. Tästä se alkaa. 

Viime kerran luvut näkyvät yllä. Alimmillaan selvittiin vähän yli 200 eurolla. Saa nähdä, onnistuuko tällä kertaa. Noin näppituntumalla tuntuu aika haastavalta. Pakkasessa ei ole tällä hetkellä suuria varastoja, eivätkä kaapitkaan pursuile. Niistä ei siis pahempaa vääristymää pitäisi lukuihin tulla, mutta koitetaan silti saada vielä useampi vertailuviikko aikaiseksi. 

Pihistellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti