26.2.2013

Selkeästi pitsikansaa...


Tässä helmikuussa kyselin teiltä lettupreferenssejä. Kyllä se niin on, että me olemme selkeästi pitsikansaa. Ohut ja pitsinen sai kyselyssä aivan ylivoimaisen äänivyöryn eli peräti 82% äänistä.
Muille vaihtoehdoille ei sitten jäänytkään paljon mitään. Vastaajia oli kaikkiaan 88kpl, mikä on yksi enemmän kuin edellisessä kyselyssä... oikea suunta siis otosten koossa ;-)

Toiseksi tuli selkeästi vielä pieni ja pullea. Uunipannukakulle löytyi myöskin muutama tykkääjä ja olipa joukossa yksi, joka ei lettuja halua ollenkaan. Hyvä siis, että tuli sekin vaihtoehto sinne annettua valittavaksi.Pientä mutinaa kuului matkan varrella siitä, ettei voinut valita useampaa vaihtoehtoa.  Minä olen kuitenkin sitä mieltä, että jos yleensä tykkää letuista niin tykkää varmasti kaikista. Minulle ainakin kelpaavat. Näin saatiin ero aikaiseksi vaihtoehtojen välille :-)

Nyt jätänkin letut rauhaan ainakin vähäksi aikaa. Kyllä niitä tässä tulikin jo pohdittua. Jutusteltiin ihan yleisesti, tehtiin galetteja ja ihmeteltiin pannuvaihtoehtoja. Aika siis siirtyä uusiin aiheisiin.

Tuossa syksyllä pihisteltiin urakalla. Perheen yhteisellä päätöksellä julistettiin siis tämä viikko taas pihistelyviikoksi. Tavoitteena on ruokkia 2 aikuista, 3 lasta ja yksi kissa alle 200 eurolla viikossa. Katsotaan, miten meidän käy.

KIITOKSET VIELÄ KAIKILLE KYSELYYN VASTANNEILLE !6 kommenttia:

 1. Meillä pitsilettuja tekee R. Tytärkin pitää enemmän isänänsä tekmista kuin minun, joka saatan samalla lukea kirjaa, kun paistan pannukakkulettujani;-)

  Letut ovat aina 'hot'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letut ovat sellainan perusjuttu, joita ainakin meillä tehdään (ja pyydetään) säännöllisesti. Niihin ei kyllästy koskaan.

   Poista