15.2.2013

Haasteista ensimmäinen : 10 lempiasiaa


Mari A heitti minulla haasteella listata 10 lempiasiaa. Tekee hyvää aina välillä pysähtyä listaamaan hyviä asioita elämässä, joten tottahan tällainen lista pitää tännekin kerätä.

Säännöt tulevat tässä 

1. Tehtävänä on listata kymmenen lempiasiaa
2.  Lähetä haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille!
3.  Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein.Maailmassa on paljon ihania asioita, mutta tässä nyt päällimmäisenä mieleen tulevia lempijuttuja omasta elämästäni.

 1. ISÄNNÄLTÄ SAAMANI RUUSUT - osuivat tuosta kuvasta ensimmäisenä silmiin. Ihania. Eivät todellakaan ensimmäiset eivätkä toivottavasti viimeiset. Aina yhtä pitkävartiset, kun isäntä unohtaa, ettei meillä ole (vieläkään) maljakkoa niin isoille, ja haluaa ostaa vaimolle komeimmat mahdolliset :-) 
 2. PERHE - tämä ei kai yllätä ketään. Meidän isäntä ja kolme ihanaa poikaa. Lisäksi tietysti oma sisko ja vanhemmat. Perusta on tässä - kun kotona on kaikki hyvin, ei muilla asioilla ole oikeasti niin merkitystä. 
 3. IÄKÄS KISSANEITIMME -  Arvonsa tietävä 17v, joka kaivautuu joka ilta peiton alle jalkoihin kerälle nukkumaan ja herättää aamulla liian aikaisin, kun nälkä yllättää. Kun osaisikin ottaa samanlaisen rennon asenteen elämässä. Jaksaisi paremmin.
 4. KIRJAT - iloiset, surulliset, kauniit, rumat, jännittävät, leppoisat tarinat. Kirjojen avulla pääsee mihin vaan. 
 5. RUOKA -  Lukekaan blogista. Mitäpä tuota enempää selittelemään.
 6. Kun nyt ON AIKAA - YT -neuvottelujen seurauksena kiire loppui. Otamme siitä kaiken irti, kuten blogia lukevat ovat huomanneet. Treffit päivällä oman kullan kanssa ovat luksusta, jota ei meillä ole ollut vuosiin. Kyllä se kiire sieltä sitten taas tulee nopeammin kuin uskoisikaan. 
 7. Kaikki UUDET JA INNOSTAVAT IDEAT - pursuamme isännän kanssa kaikkia uusia ideoita ja työelämässää alkaa molemmilla uusi vaihe. Siksi se kiire sieltä varmaan tulee, mutta tällä kertaa olemme valmiina ja niskan päällä heti alusta alkaen. 
 8. Tulevat MATKAT LASTEN KANSSA - Meillä on tiedossa tälle vuodelle jo kaksi kivaa matkaa. Niiden ajatteleminenkin saa hyvälle tuulelle. Ihanaa, kun on jotain hauskaa, jota odottaa. Matkaraporttien kautta jaan sitten kokemuksemme kaikkien teidänkin kanssanne. 
 9. YSTÄVÄT -  meillä on nyt aikaa, mistäs hankittaisiin teille ? Olisi kiva nähdä vielä useammin :-)
 10. BLOGISTANIA - Kanssabloggareista on monista tullut ihan jo tuttuja ja on ihana huomata, että niin monia kiinnostaa lukea myös minun edesottamuksistani. Teitä onkin koko ajan vain enemmän ja enemmän. Myös kommentit ilahduttavat aina.

 Ja nyt se vaikein osuus, eli haasteen jakaminen eteenpäin.
Aika monella tämä jo on ollutkin, mutta jos kukaan seuraavista ei vielä ole vastannut ja listan kirjoittamiseen innostutte niin täältä tulee :

 • Mausteinen manteli - on mukava kuulla kuulumisia Brasilian suunnalta. 
 • Amman lukuhetki - vaihtelevaa ja mielenkiintoista (niin ja voitin kirjan Amman arvonnassa ja ihastuin siihen tosissani) 
 • Andalusian auringossa - ihania herkkuja sen vähän lämpimämmän auringon alta. Helmikuun ruokahaasteen emäntä.
 • Pihin naisen elämää - Bookcrossingia, aikapankkeilua ja kaikkea muuta tosi mielenkiintoista.
 • Kivistössä - Mariii! Tiedän ainakin yhden onnen aiheen, mutta niitä on varmasti paljon muitakin. Niin, ja blogista löytyy mökkeilyä parhaimmillaan.
 No niin, velvollisuus suoritettu ja kivaahan tämä oli.

Toiseen haasteeseen vastaan lähipäivinä :-)11 kommenttia:

 1. Pääset vastailemaan lisää:), blogistani löytyy sinulle haaste ja tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna,oot suosittu. Myös mum blogissa on sulle tunnustusta :)

   Poista
  2. Kiitos molemmille - koitan vastailla ja pistää eteenpäin mahdollisimman pian.

   Poista
 2. Voi Minna, tulin tosi hyvälle tuulelle pelkästään lukemalla sun haasteen vastaukset. Ihana asenne sulla! Alkupuolen asioista, ruusuista ja perheestä voisin kirjoitella samalla tavalla. Aloin jo tuossa hieman rustailemaan omaakin listaa tässä aamukahvin äärellä mutta tässä tilassa, viimeisenä aamuna nykyisessä elämäntilanteessa, alkaa hormonit jo tehdä tehtävänsä ja tunteet on pinnassa kun alkaa onnellisuuden lähteitään miettimään ;) Huomenna meitä onkin sitten toivottavasti neljä, kun yliaikainenkin käydään hakemassa kotiin ;) Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää sinne sinulle,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Jään odottelemaan listaustasi, kunhan taas ehdit näitä juttuja miettimään... Ja onnea matkaan!

   Poista
 3. Tavasin kohtaa kolme monta kertaa, eikä se silti mennyt jakeluun, ei sitten millään. Ennen kuin äkkäsin lukivirheeni, kyseessä ei sittenkään ollut iäkäs, 17-vuotias kAssaneiti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on kassaneitejä kaapissa luurankojen sijaan.. sieltä ne sitten kömpivät sänkyyn peiton alle aina iltaisin...

   Poista
  2. Kuvittelin, että teidän lähikaupassa on joku ihastuttana kassaneiti, ja päättelin, että luvun 17 numerot ovat kenties kiepsahtaneet väärin päin. Loppulauseeseen en sitten enää keksinyt minkäänlaista tolkkua. Kiitos tunnustuksesta! Täytyy alkaa pohtia paljastuksia. :)

   Poista
  3. Hih, minua nauratti tosissaan, kun kuvittelin kassaneitiä pyörimässä kissan lailla asentoa etsimässä jalkopäässä ;-)

   Poista
 4. Vastauksistasi tuli todella hyvälle mielelle. Hihittelin noille pitkille ruusuillekin, minunkin miehelläni on aivan samaa taipumusta. :)

  Kiitos todella mukavasta haasteesta, vastailen ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne miehet... ;-)

   Jään mielenkiinnolla odottelemaan vastauksiasi.

   Poista