3.1.2013

Kuplia huomiseen...

Miten monta kertaa teillä on juotu kuohuviinipullo tyhjäksi ihan vaan sen takia, että kuplat eivät säily ?  Onko pullo jäänyt avaamatti siksi, ettei yhtä lasillista varten viitsi heittää loppuja hukkaan ?

Tiesittehän, että on olemassa keino kuplien säilyttämiseksi vielä huomistakin varten ?

Toiset väittävät, että hopealusikan pujottaminen pullonsuusta säilyttäisi kuplia. Tiedä häntä, voihan tuo toimia hetken aikaa, mutta tuskin kestää jääkaappisäilytystä. Tämä kestää...


Screwpullin kuplakorkki on meillä pelastanut monta kertaa. Lasten kanssa syödessä, kun ei aina viitsi pulloja kokonaan tyhjentää - varsinkaan, jos aterialla on muitakin viinejä tarjolla eri ruokalajien kanssa.

Niin, eikä niitä muitakaan viinejä tarvitse juoda loppuun. Niillekin on ihan omat korkkinsa tai sitten voi vanhaan tapaan tunkea sen alkuperäisen takaisin.


4 kommenttia:

 1. Tuollainen kuplakorkki olisi erinomainen lahjavinkki. Laitanpa mieleen. :)

  VastaaPoista
 2. Viinikorkit meillä on, muttei tuollaista kuplakorkkia. Taitaisi sekin silti vain jäädä käyttämättä, kun mies aina vänkää, ettei siinä enää minkäänlaiset korkit auta, kun pullo on kerran avattu, joten pakkohan se pullo on sitten yhdellä istumalla tyhjentää. Tiedän, tekosyitä...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tunnistan keskustelun. Helpottuu huomattavasti, kun pöydässä on useampaa viiniä... Ei meilläkään kyllä usein ole ruokalajeille omia viinejä, mutta aina välillä, kun juhlistetaan jotain. Niin kuin nyt vaikka uudenvuodenaattona :-)

   Poista