5.12.2012

ARVONTA - voita kokonainen vuosikerta Glorian ruoka&viini lehteä

Mitä lahjaksi perheenjäsenille, joilla noin periaatteessa jo on kaikkea ? Tätä pääsette kanssani pohtimaan tässä ennen joulua, kun mietin omia lahjahankintojani.  Vinkit otetaan kiitollisena vastaan.
Ihan kaikkea en tietenkään voi tänne laittaa näkyviin ennen joulua, kun saaja saattaa päätyä sivuille lukemaan (sorry sisko ;-), mutta katsotaan nyt ainakin joitain jo ennen pakettien avaamista. Toivottavasti ideoista on iloa teillekin.  

Vielä se varoituksen sana, että minulla on kolme poikaa... tiedossa ei siis ole mitään vaaleanpunaista eikä oikein mitään varsinaisesti söpöäkään (sorry taas sisko). Lisäksi olen huono antamaan kauniita, mutta tarpeettomia lahjoja. Minun lahjoistani on aina jotain hyötyä...

Sarja alkaa itsestäni. Oma joululahjatoive kun on helpoin kirjata (huom. sisko !) Koska en itse tätä lahjaa nyt ole kenellekään hankkimassa niin ajattelin olevan sopivaa, että tarjoan jollekin mahdollisuuden tehdä niin. Siksi siis ARVONTA, jonka ohjeet löytyvät hiukan alempaa !

Minä olen monesti antanut ja saanut lahjan, josta on iloa koko vuodeksi.  Tarkoitan tietysti lehtitilausta. Minusta kun on kysymys, niin itsestäänselvä valinta on tämä nimenomainen lehti eli Glorian ruoka ja viini. Kaikki vuoden numerot on selattu ja luettu tarkkaan useampaan kertaan. Jokaisesta lehdestä olen yleensä tainnut myös hyödyntää ainakin reseptin tai kaksi.  Voin siis lehteä suositella kokemuksen syvällä rintaäänellä. 

Jos nyt innostuit heti lehteä hankkimaan, niin sen saa tilattua esimerkiksi allaolevan linkin takaa

GLORIAN RUOKA JA VIINI


Yhdelle onnelliselle on myös tarjolla alennuskoodi, jolla vuoden tilauksen saa ihan ilmaiseksi. Itselleen tai lahjaksi.  Koodin voi saada vain yhdellä tavalla eli osallistumalla arvontaan.  Arvontaan pääsevät osallistumaan lukijoiksi ilmoittautuneet tai Facebook-sivusta tykänneet  (Teitä ei vielä ole hurjan paljon, joten voitonmahdollisuus on aika hyvä :-) 

Arvontaan osallistuu seuraavalla tavalla :

1) Ilmoittaudu lukijaksi sivupalkissa (jos et vielä ole siinä) tai tykkää Facebookissa ja kirjoita tähän bloggaukseen kommentti, jossa kerrot oman lempilehtesi. Muistathan laittaa myös jotain tunnistetietoja, jotta onnettaren suosiessa saan palkinnon myös toimitettua. Tästä tuloksena on 1 arpa. 

2) Mikäli haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin linkitä tämä arvonta omasta blogistasi. Voit käyttää sivupalkissa olevaa arvonta "logoa". Muistathan mainita linkittämisestä myös kommentissasi. Linkittäneille lukijoille/tykkääjille siis lasketaan 2 arpaa.

Arvonta tapahtuu jouluviikon perjantaina eli 21.12.2012. Osallistua voi tuona päivänä klo 12 saakka. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei enää välttämättä oteta huomioon. 

ONNEA ARVONTAAN !

28 kommenttia:

 1. Minun lempilehteni on Geo. Tykkään myös Kodin kuvalehdestä ja kaikista askartelulehdistä.
  Osallistun kahdella, linkitän tänä iltana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geo onkin varmaan mielenkiintoinen... arvat huomioitu :-)

   Poista
 2. Lempilehteni on Hyvä terveys. En kyllä suhtaudu kyseiseen lehteen mitenkään intohimoisesti ja veikkaisinkin että Glorian ruoka ja viini kiilaisi sen ohi ;)

  Linkitin blogiini, joten kahdella arvalla mukana ja peukut pystyssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glorian ruoka ja viini on kyllä ihan mahtava lehti. Tosin täytyy myöntää, että minä jämähdän pahasti aina samoihin. Pitäisi varmaan joskus edes kokeilla ihan uudenlaisia tuttavuuksia.
   Arvat huomioitu :-)

   Poista
 3. Vaikea nimetä lempilehteä, kun luen mielelläni monia. Sanotaan Meidän perhe. Osallistun yhdellä arvalla arvontaan, tuokin lehti kiinnostaa!

  VastaaPoista
 4. Suosikkilehteni ovat Koti ja keittiö, Koti ja puutarha sekä ostan usein Glorian Ruoka & Viini -lehden.

  Mukana kahdella: Linkitän tänään.

  Kaunista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Minäkin mukana yhdellä!

  Suosikkilehteni tällä hetkellä taitaa olla opiskeluihin liittyvä Psykologi, sekä urheiluharrastukseen liittyvä Fit. :)

  VastaaPoista
 6. Yksi arpalipuke tänne, kiitos! :) Kaikki ruoka- ja leivonta-aiheiset lehdet kiinnostavat, Maku taitaa olla lempparini tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 7. Olen mukana yhdellä! Hmm.. minun suosikkilehteni taitaa olla Me naiset. Valinta on helppo, koska muita lehtiä en lue tällä hetkellä säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan ! Me naiset - lehteä luen minäkin. Tosin yleensä siskon lehtiä.

   Poista
 8. Oliko se vihje siskolle nyt lehtitilaus? Pistän mieleen ensi vuotta varten... minun lempilehteni on MeNaiset, mutta se ei tainnut olla Isosiskolle uutinen.
  T:Sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tulkitkoon vihjeet tavallaan :-)

   Poista
 9. Kodin Kuvalehti ja Kotivinkki on olleet suosikkejani, kaikki reseptisisältöiset ja elämänmakuiset. Enemmänkin lukisin, jos aika vain riittäisi.

  Kahdella arvalla mukana, blogiini linkitin myös :)

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lempilehteni on mahdoton nimetä, mä niin rakastan lehtiä! Ja niiden lukemista, varsinkin junassa. GRW:n lisäksi myös Viini on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin luetaan Viiniä - isäntä tosin on enemmän sen kohderyhmää. Minä en viinejä niin tunne, vaikka mielelläni maistelenkin :-)

   Poista
 11. MeNaiset minullakin tuli mieleen ensimmäisenä. Luen nykyään todella vähän mitään aikakauslehtiä, mutta MeNaisia varmaankin eniten. Osallistun yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 12. demi on hyvä:) yhdellä arvalla mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa... olitko jo lukijana, kun ei osunut silmiini ?

   Poista
 13. Osallistun kahdella arvalla. Liityin lukijaksi ja linkitin.:)

  Ruoka- ja puutarhalehdet ovat suosikkejani. En oikein osaa niistä valita yhtä lempilehdeksi, kun hyviä lehtiä on niin monta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, molemmat arvat on huomioitu

   Poista
 14. Osallistun yhdellä arvalla fb-tykkääjänä. Lempilehti on varmaankin Kotivinkki.

  VastaaPoista