9.11.2011

Väriä synkkään syksyyn - porkkanoilla


Näin ihania värejä saa aikaiseksi raastetuista porkkanoista. Lähimmästä K-marketista löytyi tietenkin tuota tavallista oranssia, mutta sitten vielä lisäksi keltaista ja violettia porkkanaa.

Tuohon lisäksi paahdettuja maapähkinöitä, vihersalaattia ja Balsamico-siirappia. Näytti siltä, kuin olisi ollut joku hienompikin viritys edessä ja kelpasi niin lapsille kuin aikuisillekin :-)

Piristystä syksyyn ja vitamiineja !

2 kommenttia:

  1. Aika ihanan näköisiä! Minulla on valitettavasti porkkanaraasteesta (kylmänä, raakana) jotenkin huonoja muistikuvia... Varmaan taas kouluruokailut. Pahinta oli, kun sinne sotkettiin appelsiinia, joka ei minusta käynyt porkkanan kanssa lainkaan yhteen.

    Lankomies aina nauraa minulle, kun olen kasvissyöjä, joka ei juuri syö salaattia, raakoja vihanneksia tai hedelmiä. Kyllä minä nyt olen opetellut tekemään mieleisiä salaatteja (ja syömäänkin niitä), mutten tosiaan ole Sinkkuelämän Carrien sanoin "a fruit person" enkä oikein raaka veggie personkaan. :D

    Tulipa vuodatus, vaikka tarkoitus oli vain tulla sanomaan, että ihania, värikkäitä raasteita! <3

    VastaaPoista
  2. En minäkään kylmänä tykkää - huoneenlämpöistä sen olla pitää, vaikka raakaa vielä olisikin. Minusta hedelmät ja kasvikset eivät koskaan maistu hyviltä suoraan jääkaapista otettuina. Tiedän, että tästä on ainakin kaksi koulukuntaa, mutta minusta makua on näin enemmän...

    VastaaPoista