Kun sitä
nyhtöpossua kerran jäi iso laatikollinen pakkaseen, niin sille tuli keksiä käyttöä. Joulunakin odotan tapaninpäivän kinkkuleipiä melkein yhtä paljon kuin itse kinkkua aattona, joten samalla mentiin.
Itse tehtyä
pataleipää pohjaksi, päälle hitunen sinappia, nyhtöpossua, ananasta ja edam-juustoa. Uuniin 200 asteseen, kunnes juusto sulaa ja hiukan ruskistuu.
Sopivaa iltapalalle raikkaan salaatin kanssa.
Näitä pitää aina tehdä niin paljon, että saan kylmänä vielä seuraavan aamun aamupalalle...
Hyvin sait piiloon,tai siis hyvään piiloon :D meilläkon jäi kilon verran lammasta pakkaseen jolle pitää jotain keksiä
VastaaPoistaMinä juuri näin jossain ihanan lammaspiirakan ohjeen ja harmittelin, kun ei ollutkaan lammasta pakkasessa...
PoistaMeidän nyhtö poron loput hävisi pastakastikkeeseen ja kiusaukseen. Lämppäreitäkin olisi tosissaan voinut kokeilla :).
VastaaPoistaHyvältä kuulostavat poropastakastike ja -kiusauskin !
Poista