Sivut
▼
14.3.2013
Nyt sitä taas saa - Valrhonan suklaata !
Kun Valrhonan liike lopetti Helsingin keskustassa meinasi minulla paniikki iskeä. Mistä minä nyt hankin suklaasäkkini ?
Ei hätää - Gagun pojat pelastivat ja ystävällisesti lupasivat myydä perussuklaata myös meille suklaanhimoisille varastoistaan. Näin pääkaupunkiseudulla sain oikein henkilökohtaisen kotiinkuljetuksenkin ilmaiseksi... tilaus kun kustansi yli 100 euroa. Nyt on sitten kuusi kiloa suklaata kaapissa odottamassa.
Ehkä me juuri pärjäämme pääsiäisen yli... ja sitten vaihdetaankin välillä sitruunaan.
Nyt siis laatusuklaata leivontaan ja muuhun herkutteluun kaipaavat kipin kapin kirjoittelemaan Gagulle...
EDIT päivällä : Kun kerran haluatte tietää noin kovasti, niin tässä alla kuva suklaasta :-) Tuollaisia, äh, mikä se oikea termi on ? Kolikoita ?
Valrhonahan on (ainakin minun mielestäni ja sitä käyttävät myös monet huippuchefit) yksi maailman parhaista suklaamerkeistä. Erityisesti leivonnassa ja konvehtien teossa tämä on huippuluokkaa. Tosin jälkimmäistä en varsinaisesti ole kyllä itse kokeillut - maistellut kylläkin...
Olen myös aikaisemmin blogannut Valrhonasta ainakin kerran - sitä pääsee lukemaan täältä :-)
Siis missä muodossa tuo suklaa noissa pusseissa on? Minulle tuntematon merkki ja koitan kuvaa tiirailla :)
VastaaPoistaNo nyt pistin oikein kuvan sisällöstäkin :-)
PoistaNe esittävät kaakaopapuja.
PoistaNo niinpä taitavat esittää :-) Ei ole tullut minulla edes mieleen, mutta ihan selvähän tuo on kun katsoo...
PoistaNo jo on suklaata hetkeksi :)
VastaaPoistaJuu, hetkeksi...
PoistaValrhonaa tulee aina patonkimaan reissuista kannettua leivonta- ja jälkkärikäyttöön. Pussit olivatkin uusi tuttavuus kun mies sellaisen syksyllä toi, ennen olemme ostaneet blokkeja.
VastaaPoistaMekin kannoimme VAlrhonaa Suomeen vuosikausia. Siksi olikin niin kiva löytää sitä Suomesta. Jää tilaa laukkuun viineille ja muille herkuille vielä enemmän :-)
PoistaTäällä odotetaan sinun vastausta Campasimpukkalle :D
VastaaPoistaHIh, kuva löytyy ylhäältä. Valrhona on minun ehdoton suosikkini suklaista - siis leivontaan. Fazerin sinistä ei vielä mikään ole voittanut. Sen olen tainnut imeä jo äidinmaidossa.
PoistaKiva että taas löytyi.Vahlronan suklaa onkin laadukasta (täällä onneksi saa sitä hyvin) ja ihan heidän blondie suklaastaan sainkin inspiksen ja tein itse blondisuklaata;D Minä yleensä käytän tuollaista suklaata suklaaseen eli tykkään välillä tehdä omia suklaita;D
VastaaPoistaMinäkin olen tyytyväinen. Ja omat suklaat kuulostavat ihanilta !
PoistaJos ajaisi sinne gaguun ihan paikan päälle, niin saisikohan siellä maistella erilaisia suklaita... Meinaan ettei ihan umpimähkään viitsisi ostaa kolmen kilon suklaapussia. Osaatko kuvailla noita ostamiasi Valhronan suklaiden makua?
VastaaPoistaUskoisin kyllä, että antavat maistella... Manjari on sellainen hedelmäisen marjainen, vähän ehkä terävänkin makuinen. Caraibe taas superpehmeä ja täyteläinen, hiukan paahteinen. Öh, olikohan tuo nyt kovin selvästi sanottu ? Parhaiten erot huomaa, kun maistaa kahta vierekkäin.
Poista