tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post8697246328530305828..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Isänpäivän kreemi-hedelmäpiirakka Minna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-44864525240328660202013-11-24T21:18:24.420+02:002013-11-24T21:18:24.420+02:00Ja voi nenä... nyt alkoi tehdä mieli mustikkapiira...Ja voi nenä... nyt alkoi tehdä mieli mustikkapiirakkaaMinna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-69108594102322774652013-11-24T21:17:03.548+02:002013-11-24T21:17:03.548+02:00Kiva, että tykkäsitte :-)
Ainoa ikävä puoli lemo...Kiva, että tykkäsitte :-) <br /><br />Ainoa ikävä puoli lemon curdissa on, että siihen tulee pahemman laatuinen riippuvuus... Blogissani on kyllä ohje ihan itse tehtävään curdiinkin ;-) Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-38336767770322504212013-11-24T17:54:35.329+02:002013-11-24T17:54:35.329+02:00Ihastuin lemon cerdiin kielikurssireissulla 80-luv...Ihastuin lemon cerdiin kielikurssireissulla 80-luvun alussa, mutta en ole sittemmin ennen tätä päivää uusinut suhdetta. Taitaa olla menoa nyt :)<br /><br />Tein sunnuntaijälkkäriksi tällä ohjeella leivoksia. Kupin pohjalle lemon curdia ja päälle sillä tukevoitettua kreemiä. Nam! Osa perheestä ei pidä sitruunasta, joten toinen puoli tehtiin niin, että pohjalle mansikkahilloa ja päälle kermavaahtoa, koristeeksi pakastimesta vedelmia. Kiittävä vastaanotto! Toisen puolen taikinaan käytin mustikkapiirakkaan, jonka kaveriksi pitää huomenna hankkia vaniljajäätelöä...<br /><br />Kiitos ihanasta vinkistä!Kirsi Hietanen/Kirsin kirjanurkkahttps://www.blogger.com/profile/10991579723470691942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-90184460583198517942013-11-11T11:35:41.966+02:002013-11-11T11:35:41.966+02:00Minä en enää osaa käyttää tavallista kermavaahtoa ...Minä en enää osaa käyttää tavallista kermavaahtoa täytteenä missään. Aina pitää sekoittaa lemon curdia (tai kuten tässä tapauksessa lime-lemon) joukkoon. Curd ei auta pelkästään maussa, se myös tukevoittaa kreemiä ja sehän on hyvä juttu leivonnaisia täytettäessä. <br /><br />Jonkunlainen addiktio kai tämäkin ;-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-80604356900900944492013-11-10T18:42:38.989+02:002013-11-10T18:42:38.989+02:00Ihanalta kuulostaa ja näyttää! Tuota kreemiä pitää...Ihanalta kuulostaa ja näyttää! Tuota kreemiä pitääkin kokeilla.Kirsi Hietanen/Kirsin kirjanurkkahttps://www.blogger.com/profile/10991579723470691942noreply@blogger.com