tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post6317774087026588430..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Suklaisia kultamunia...Minna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-59562456363760609902013-04-01T13:59:10.292+03:002013-04-01T13:59:10.292+03:00Suklaansyömisessä olen minäkin todellinen ekspertt...Suklaansyömisessä olen minäkin todellinen ekspertti - ainakin määrien suhteen...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-82991697517975177602013-04-01T13:58:30.699+03:002013-04-01T13:58:30.699+03:00En ole suklaamestari minäkään... tuo oli ensimmäis...En ole suklaamestari minäkään... tuo oli ensimmäisen yritykseni temperoinnin suhteen.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-997600719952000302013-04-01T13:57:39.422+03:002013-04-01T13:57:39.422+03:00Ei tainnut ihan kokonaan lämpötilat tässä onnistua...Ei tainnut ihan kokonaan lämpötilat tässä onnistua, mutta sain sentään koristemunat aikaiseksi ;-) Minun tekisi mieleni opetella suklaan käsittelyä vähän enemmänkin, kunhan saisi aikaiseksi. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-34886452332352909012013-04-01T13:56:27.307+03:002013-04-01T13:56:27.307+03:00Niin se on minullakin ollut eikä tainnut nytkään k...Niin se on minullakin ollut eikä tainnut nytkään kyllä ihan täysin mennä putkeen ;-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-26463032700638364622013-03-31T23:21:38.680+03:002013-03-31T23:21:38.680+03:00Minä en ymmärrä tuosta lajista mitään, paitsi tiet...Minä en ymmärrä tuosta lajista mitään, paitsi tietysti sen syömäpuolen ;)Sarppuhttps://www.blogger.com/profile/14565221566403107415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-8846386384877341822013-03-31T13:12:14.839+03:002013-03-31T13:12:14.839+03:00Oikein nätit pienet munat:-)
Olen jo joitakin vuo...Oikein nätit pienet munat:-) <br />Olen jo joitakin vuosia ollut hurahtanut suklaantekoon(teen joskus praliineja) olen kerran täällä ollut suklaanteko workshopissa(puoleksi suomalainen chocolatier;) ja siellä käytiin kunnolla tuo temperointi läpi.aluksi teen ihan samoin kun Chef Jones ja sitten vähän työstän massaa ivisen tason päällä.olen liian laiska mittaamaan lämpötiloja mutta useimmiten on ihan tuntumalla onnistunut. Jos valmis suklaa sulaa heti koskettaessa on temperointi mennyt mönkään.kaikki on oikeasta lämpötilasta kiinni.Hyvää Pääsiäistä sinullekin:-) Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-17525279958174461392013-03-31T11:33:39.134+03:002013-03-31T11:33:39.134+03:00Ite laitan suklaan metallikulhoon,nostan kulhon ve...Ite laitan suklaan metallikulhoon,nostan kulhon vesikattilan päälle. Kun vesi kiehuu,säädän liedenlämmön nollaan ja jätän suklaan sulamaan. Noin lämpötila ei nouse eikä laske liikaa. sen tarkemmin en säädä ja omaan makuuni nähden oon onnistunu :D näin mulle asia on opetettu pitämään yksinkertaisena. Tietty varman päälle ja hifisteltynä jälki voi olla parempi,mene ja tiedä. En ole suklaamestari :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-8299948223371281392013-03-31T08:26:02.520+03:002013-03-31T08:26:02.520+03:00Suklaan temperointi kuuluu minulla vielä kategoria...Suklaan temperointi kuuluu minulla vielä kategoriaan keittiöpeikko! :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com