tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post3666367077492049799..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Toinenkin omakustannekirja - Leon Ancker : Scaramanga Minna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-84724509411704708592013-12-05T20:29:58.888+02:002013-12-05T20:29:58.888+02:00hih, kylläpä pienestä tunnistit :-)hih, kylläpä pienestä tunnistit :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-47038491868988309832013-12-05T20:29:20.169+02:002013-12-05T20:29:20.169+02:00Ihan niin kuin oikolukija olisi vähän väsynyt sill...Ihan niin kuin oikolukija olisi vähän väsynyt sillä virheitä oli enemmän loppupuolella... <br />Ruokatuntemus oli kirjassa selvää... tuli nälkä lukiessa :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-34688139390272727372013-12-05T20:10:30.110+02:002013-12-05T20:10:30.110+02:00Torrefazzione ja siskonsa Fratello ovat varsin mai...Torrefazzione ja siskonsa Fratello ovat varsin mainioita paikkoja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-87274559207681955112013-12-05T20:05:11.707+02:002013-12-05T20:05:11.707+02:00Ai siinä on vieläkin virheitä,harmi.Paperiversioss...Ai siinä on vieläkin virheitä,harmi.Paperiversiossa niitä nimittäin oli liikaa. ja sen jälkeen teksti kävi kalliilla oikoluettavana mutta ei kai ihan täydellisesti sitten sitä tehty. Ja ruoka on tuossa kai niin tärkeässä osassa koska kirjailija on entinen keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com