tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post2625509186278852740..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Suolaa, suolaa, enemmän suolaa - persiljalla tietenkin Minna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-31777573685945379592013-09-16T11:03:37.554+03:002013-09-16T11:03:37.554+03:00Totta :-)Totta :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-78422064001838786122013-09-16T11:03:17.597+03:002013-09-16T11:03:17.597+03:00Äh, tuota lipstikkaa pitäisi jostain nyt saada, ku...Äh, tuota lipstikkaa pitäisi jostain nyt saada, kun niin moni sitä kehuu. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-59837379085857579182013-09-16T11:02:44.488+03:002013-09-16T11:02:44.488+03:00Joo, pestoa ja kaikenmoisia tahnoja on tehty kanss...Joo, pestoa ja kaikenmoisia tahnoja on tehty kanssa :-) Vielä pitäisi tuo oma persiljapenkki tyhjentää - siis ne persiljat, jotka eivät ole murskaantuneet penkissä kasvavan ison kurpitsan alle ;-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-81607005907220107172013-09-15T23:33:36.695+03:002013-09-15T23:33:36.695+03:00Täällä on kans yrttisuola ja sienisuola tehty. Muk...Täällä on kans yrttisuola ja sienisuola tehty. Mukavaa vivahdetta safkaan ja niinki yksinkertaisella kuin suola :D Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-3488404313964971042013-09-15T15:31:20.436+03:002013-09-15T15:31:20.436+03:00Onpa kiva idea tehdä persiljasta yrttisuolaa. Olen...Onpa kiva idea tehdä persiljasta yrttisuolaa. Olen itsekin kokeillut samaa lipstikasta :)annemi / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-26502141943440700732013-09-15T13:28:53.333+03:002013-09-15T13:28:53.333+03:00Makusuolat ovat kivoja.Täällä on joku firma,joka t...Makusuolat ovat kivoja.Täällä on joku firma,joka tekee makusuooja Kuolleen meren suolasta ja yhdessä suolassa on jopa kultahippuja! Jos sulla on liikaa persiljaa,niin sehän uppoaa hyvin esim, persiljapestoon tai sitten tähän vaikka<br /><br />http://appelsiinejahunajaa.blogspot.co.il/2008/11/chili-yrttitahna.html<br />Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-66921094971416541032013-09-15T08:25:39.921+03:002013-09-15T08:25:39.921+03:00Lipstikkasuola on meillä se, mitä menee eniten. Et...Lipstikkasuola on meillä se, mitä menee eniten. Etenkin liharuokien kanssa se toimii. Muuten tältä kesältä on varastossa ainakin ruohosipulisuolaa ja persiljasuolaa. Minä en ole hoksannut uunissa kuivattaa suolaa, mutta olenkin kärsivällinen ihminen (not) ja tykkään katsella suolankuivumista :D Ja se tuoksu kuivumisprosessin aikana, sen muutoksia on kiva haistella. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-78994370840077231592013-09-15T07:43:45.054+03:002013-09-15T07:43:45.054+03:00Huomenta vaan - täällä ollaan :-) Postaus oli ajas...Huomenta vaan - täällä ollaan :-) Postaus oli ajastuksella kaiken varalta, mutta enhän minä osaa koneelta pois pysyä edes sunnuntaiaamuna :-) <br />Persiljasuola suolaa tuolla kalaa parhaillaan jääkaapissa. Saa nähdä, miten toimii. <br />Lipstikka kuulostaa mielenkiintoiselta.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-83275478261908579502013-09-15T07:39:32.823+03:002013-09-15T07:39:32.823+03:00Hei toinen aamunvirkku! Vai laitoitkohan ajastukse...Hei toinen aamunvirkku! Vai laitoitkohan ajastuksella postauksen? Mutta suolahommat on täälläkin edessä, lipstikka pitää katkaista tänään, se alkaa jo vähän kellertyä viileiden öidin vuoksi. Minttu meillä tulee jo kasvihuoneen ovella vastaan, mutta se ei taida suolan kaveriksi sopia. Mitähän se tykkäisi sokerista? Taidan kokeilla...Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com