tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post2522962110427440936..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Farang - kirja & kokemus Minna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-86862599905303523202017-01-29T14:04:36.506+02:002017-01-29T14:04:36.506+02:00Me tykkäsimme vielä enemmän tällä kertaa eli muist...Me tykkäsimme vielä enemmän tällä kertaa eli muistojen verestäminen kannattaa :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-74900244560777298232017-01-29T10:15:48.127+02:002017-01-29T10:15:48.127+02:00Meidänkin Farang-keikauksesta on ihan liian kauan,...Meidänkin Farang-keikauksesta on ihan liian kauan, pitäisikin mennä taas joku kerta. Tykättiin ihan hurjasti kun aikanaan siellä syötiin (ja juotiin). Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-79958242571650298152017-01-27T19:56:14.967+02:002017-01-27T19:56:14.967+02:00Hauska yhteensattuma. Minua juurikin nuo superpitk...Hauska yhteensattuma. Minua juurikin nuo superpitkät aineslistat ja työläät ohjeet vähän karkottavat. Ei vaan energia riitä, vaikka mielenkiintoa löytyisikin. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-74275493271045572702017-01-27T15:50:42.158+02:002017-01-27T15:50:42.158+02:00Hauska juttu, yksi oman blogini ensimmäisistä post...Hauska juttu, yksi oman blogini ensimmäisistä postauksista on tästä kirjasta poimittu Som Tamin eli papaijasalaatin ohje. Tosin helpotin reseptiä hieman omaan käyttööni. Oli kyllä todella hyvää mutta työlästä, ja taisi jäädä ainoaksi reseptiksi mitä jaksoin testata. :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-86161602846156116292017-01-26T13:11:57.749+02:002017-01-26T13:11:57.749+02:00Sitten vaan uudelleen :-) Sitten vaan uudelleen :-) Minna Vuo-Chohttp://tatakeittioelamaa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-76911707527534035612017-01-25T21:15:19.498+02:002017-01-25T21:15:19.498+02:00Edellisestä vierailusta on jo aikaa, mutta Farang ...Edellisestä vierailusta on jo aikaa, mutta Farang on kyllä aina aivan ihana!Suusta suuhun Alisahttp://suustasuuhun.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-47438911487371847822017-01-25T09:44:55.941+02:002017-01-25T09:44:55.941+02:00Joo, palvelu oli kyllä edellisestä kerrasta parant...Joo, palvelu oli kyllä edellisestä kerrasta parantunut oikein huomattavasti. Selvästi oli tehty töitä salityöskentelyn osalta. <br />Kyllähän nuo inspiroisivat muuten kokkaamaan, mutta ajan puute häiritsee jo pelkkää suunnittelua ja ainesten hankkimista, itse kokkaamisesta puhumattakaan... Minna Vuo-Chohttp://jakaikkeamuuta.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-24668947488002903862017-01-24T17:43:35.358+02:002017-01-24T17:43:35.358+02:00Mua tuo kirja nimenomaan aikoinaan inspiroi kokkaa...Mua tuo kirja nimenomaan aikoinaan inspiroi kokkaamaan jokaisen annoksen :D Tuli jopa tilattua niitä pehmeitä taskurapuja vai mitä ovat edes suomeksi. Ja niinpä oon valmistanut 80% kirjan resepteistä. Ja hyviähän ne ovat :) Tämä tosin oli ennen blogia. Nykyään kun kirjoittaa blogia niin suosii helppoja ja nopeita reseptejä, jotta jää aikaa blogille, kun ennen se aika meni sekin kokkaukseen :D. Ja juuri siksi tykkäsin niitä tehdä, että se ruokahan on niin mahtavaa, mutta meillä se palvelu tökki ja pahasti eikä sinne enää haluta takaisin. Nimenomaan ei esimerkiksi jätetty sekuntiakaan hengähdystaukoa ruokalajien välille, mutta hyvä, että teillä oli onnistuneempi :).Saara- Viimeistä murua myötenhttps://www.blogger.com/profile/11110922066982026800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-61213230447803744202017-01-23T15:32:26.509+02:002017-01-23T15:32:26.509+02:00Kuulostaa eksoottiselta kokemukselta tuo kymmenen ...Kuulostaa eksoottiselta kokemukselta tuo kymmenen ruokalajia yksinään. Toisaalta siinä pääsee varmaan hyvin keskittymään ruokaan ja katselemaan ravintolan vilinää ihan eri tavalla kuin seuralaisen kera. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-55254702973468831722017-01-23T10:06:44.761+02:002017-01-23T10:06:44.761+02:00Mun ravintolaharrastuksen ja tavallaan myös ruokah...Mun ravintolaharrastuksen ja tavallaan myös ruokaharrastuksen aloitti illallinen Farangissa. Koin siellä jonkin asteisen ruokaherätyksen. Eräs toinenkin muisto liittyy Farangiin. Olin varannut meille, mulle ja miehelleni pöydän Tukholman farangiin. Mies kuitenkin alkoi tuntea olonsa pahoinvointiseksi siinä illan mittaan ja lopulta tilanne eteni siihen, että lähdin yksin nauttimaan kymmenen ruokalajin illallista. Se oli kyllä upea kokemus, vaikka olinkin ensin vähän epäileväinen yksin lähtemistä kotaan.Minnahttp://www.kuitetekee.comnoreply@blogger.com