tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post6467402282539071408..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Pihistelyvinkki IV ja 1. vertailuviikkoMinna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-44485953586685465182012-11-18T16:17:44.950+02:002012-11-18T16:17:44.950+02:00Meidän täytyy kyllä investoida pakastimeen - pitäi...Meidän täytyy kyllä investoida pakastimeen - pitäisi varmaan laskea sen takaisinmaksuaika ruokalaskun pienenemisen kautta. Tällä hetkellä pakkanen on auttamattomasti liian pieni :-(<br /><br />Sushiriisistä saa ihania riisipalleroita. Ovat meidän isännän bravuuri. Riisiin voi sekoittaa hiukan tonnikalaa ja keskelle vaikka mozzarellaa. Sitten vaan panerointi pintaan ja öljyssä ruskeaksi. Täytyykin muistaa blogata, kun seuraavan kerran tehdään.<br /><br />Hyviä vinkkejä nuo wokit ja curryt ! Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-72058190507513301082012-11-18T16:15:05.237+02:002012-11-18T16:15:05.237+02:00Niinpä tietysti - pyttipannu. Ei ollakaan tehty tu...Niinpä tietysti - pyttipannu. Ei ollakaan tehty tuota moneen vuoteen. Kiitos vinkistä !<br />Minulla on paha tapa innostua leipomaan samana päivänä monta eri juttua. Siksi leipääkin kertyy välillä liikaa. Onneksi sitä saa käytettyä monessa jutussa. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-66295629410895595792012-11-18T14:40:02.244+02:002012-11-18T14:40:02.244+02:00Suurperheen äitinä (maitoakin meillä menee yli 2 l...Suurperheen äitinä (maitoakin meillä menee yli 2 l päivä, joten tuhlaamiseen ei ole varaa) teen yleensä aina tupla määrän ruokaa, joista toinen satsi menee heti pakkaseen. Toinen syödään ja yleensä sen tähteet loihditaan lounaaksi tai uudeksi ateriaksi. Näin hyvällä tuurilla yhdestä ruuanlaittokerrasta saa 4 ateriaa!<br /><br />Tässä jotain meillä käytettyjä tähderuokia:<br /><br />Vanhenevasta leivästä saa Bruchettoja välipalaksi. <br /><br />Melkein kaiken lihatähteen saan väännettyä wokiksi, curryksi tai keitoksi, minkä näistä tekee riippuu teitenkin mitä muuta täheitä on. Tai sitten ihan perinteinen pyttipannau.<br /><br />Puuron ja sosekeiton jämät maustaa sämpylät. Suppilovahervo-sämpylät oli oikein erikosia ja hyviä.<br /><br />Sushiriisi on sellainen jolle en ole vielä keksinyt uusiokäyttöä. Sitä kun joskus tulee keitettyä liikaa :)<br /><br />p.s Pihistelyvinkkinä, jos vain on pakastin tilaa, niin kauapsta hamstraa niitä -30% kohta vanhenevia pakkaseen. Meillä varmaan 75% käytetystä lihasta sitä. Tosin auttaa jos pääsee kauppaan esim maanantain aamupäivällä, kun valikoima on aika hyvä noissakin.<br /><br />Maikku, 4.lapsen äitiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-68848511083962208172012-11-18T10:44:30.112+02:002012-11-18T10:44:30.112+02:00Köyhät ritarit, nam! Meillä perinteinen ylimääräis...Köyhät ritarit, nam! Meillä perinteinen ylimääräisten keitettyjen perunoiden hyödyntämistapa on pyttipannu. Maistuu aina!<br /><br />Meillä harvemmin leipä vanhenee koska ostamme/valmistamme sitä maltillisesti. Näkkileipää ja hapankorppua on aina tarjolla. Kovat leivät ovat erittäin herkullisia eivätkä vanhene. :) Pihi nainenhttps://www.blogger.com/profile/06543118246473999282noreply@blogger.com