tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post3522768795987821791..comments2024-03-26T17:48:04.460+02:00Comments on Ja kaikkea muuta: Fondants au chocolatMinna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-70671972657813129642013-05-24T17:20:24.803+03:002013-05-24T17:20:24.803+03:00Etukäteen tekeminen helpottaa varsinkin kun on vie...Etukäteen tekeminen helpottaa varsinkin kun on vieraita tulossa.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-11278760942521461572013-05-24T17:19:46.545+03:002013-05-24T17:19:46.545+03:00Hauska, miten ohjeet ovat erilaisia ja monella tav...Hauska, miten ohjeet ovat erilaisia ja monella tavalla onnistuu. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-76185091363828572402013-05-24T17:18:55.870+03:002013-05-24T17:18:55.870+03:00Minäkin luulin paljon hankalammaksi... Minäkin luulin paljon hankalammaksi... Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-88656506437624972002013-05-24T17:18:34.904+03:002013-05-24T17:18:34.904+03:00KAnnattaa kokeilla... ja muistaa se tarkka jauhotu...KAnnattaa kokeilla... ja muistaa se tarkka jauhotus ;-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-66428081535627118052013-05-24T17:18:10.264+03:002013-05-24T17:18:10.264+03:00HEh, taas näkee miten minä olen reseptin orja. Kor...HEh, taas näkee miten minä olen reseptin orja. Korppujauhot eivät tulleet edes mieleen, kun kerran reseptissä sanottiin muuta...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-88930837661930227022013-05-24T17:17:36.867+03:002013-05-24T17:17:36.867+03:00Maku onnistui hyvin, mutta sen jauhottamisen kanss...Maku onnistui hyvin, mutta sen jauhottamisen kanssa pitää tosissaan olla tarkkana :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-88027489606701291942013-05-24T17:17:12.069+03:002013-05-24T17:17:12.069+03:00hih, meillä perhe valittaa tuosta odottamisesta ai...hih, meillä perhe valittaa tuosta odottamisesta aina kun syödään... Minä en ole edes kokeillut myöskään tuota pannacottaa... odotan sitä sinun huippureseptiäsi :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-24138575935063774562013-05-24T12:34:27.731+03:002013-05-24T12:34:27.731+03:00Ihanan mehevän näköistä. Hyvä tietää, että voi myö...Ihanan mehevän näköistä. Hyvä tietää, että voi myös tehdä noin etukäteen.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-63706696551258135052013-05-21T13:49:31.742+03:002013-05-21T13:49:31.742+03:00fondantti on kyllä jälkkäreiden kuningas. Ite oon ...fondantti on kyllä jälkkäreiden kuningas. Ite oon huomannu että 160 astetta ja 15min riittää. Fondanttitaikinan pidän kylmässä yön yli ja sitten vasta pursotan muottiin ja uuniin. Taikinaan laitan myös aina vatkattua valkuaista. Tapoja on monia :) herkullisen näköistä fondantia sulla,maistuis!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-90386084882976466212013-05-21T11:36:22.141+03:002013-05-21T11:36:22.141+03:00Kylläpäs on ihanan näköistä.:) Olen syönyt suklaaf...Kylläpäs on ihanan näköistä.:) Olen syönyt suklaafondantia vain ravintolassa. Minulla ei ole vielä sopivia vuokia hankittuna tähän ensimmäiseen asuntooni ja olen myös luullut että valmistaminen on hankalaa!Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-29099859225291194312013-05-21T10:54:28.781+03:002013-05-21T10:54:28.781+03:00Oi tuo on niin hyvää! Olen syönyt mutten koskaan t...Oi tuo on niin hyvää! Olen syönyt mutten koskaan tehnyt,mutta ehkä voisin tämän ohjeesi mukaan joskus tehdä.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-11371702048803663002013-05-21T10:41:42.575+03:002013-05-21T10:41:42.575+03:00Aah, nam. Meillä on melkein sama ohje, Antti Vahte...Aah, nam. Meillä on melkein sama ohje, Antti Vahteran kirjasta. Jauhoja siinä taitaa olla 70 g ja leivinjauhetta olen laittanut vähän 1/4-1/2 tl. Usein tökkään vielä palasen suklaata fondantin sisään ennen uuniin menoa. En ole koskaan uskaltanut kokeilla muulla kuin korppujauhojauhotuksella. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-29837258407093385462013-05-21T08:52:54.158+03:002013-05-21T08:52:54.158+03:00Oi, tuo suklaafondant on jumalten herkku. Slurps! ...Oi, tuo suklaafondant on jumalten herkku. Slurps! Olen aina kuvitellut, että en itse onnistuisi sen tekemisessä, mutta pitäisiköhän kuitenkin yrittää joskus tehdä ohjeesi mukaan. Ei vaikuttanut kuitenkaan ihan äärimmäisen vaikealta.jaanahttps://www.blogger.com/profile/11889056583947036166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784976138615250271.post-15110105553072774062013-05-21T07:50:15.849+03:002013-05-21T07:50:15.849+03:00Fondant on ihana jälkkäri. Minun kokeiluissani on ...Fondant on ihana jälkkäri. Minun kokeiluissani on ollut ongelmana se, että kun häärään sen kuvattavan annoksen kanssa, ehtivät ne muut jo hyytyä liikaa tai jos ne kumoaa odottamaan, jäähtyä. Kaakaolla jauhottaminen on tosiaan hyvä konsti ja ohuet alumiiniset kupposet toimivat hyvin, jostain verkkokaupasta niitä tilasin. Ne samat eivät toimineet pannacottan kanssa, epäonnistuin niiden kanssa tässä juuri hetkonen sitten. Pitää kokeilla lasiastioihin seuraavalla kerralla. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com