21.9.2018

Päästiin kattilaostoksille...

Tällä viikolla mentiin toivonpilkahduksesta epätoivon syöverien kautta kattilaostoksille... että sellainen viikko.

Toivonpilkahdus oli alkuviikosta, kun paketteja ilmestyi tiuhaan tahtiin ja kuvittelimme saavamme keittiön edes melkein valmiiksi...

Epätoivo puolestaan iski paketteja purkaessa. Meille myyty liesituuletin kun oli ihan vääränlainen. Se ei olisi meidän keittiössämme edes toiminut. Jotta tunne olisi täydellinen, huomasin myös keittiösuunnittelijan kuvan olleen täysin erilainen kuin oikea tuote. Itse asiassa, kuvassa näkyvää tuotetta ei ole edes olemassa. Olin siis tehnyt keittiöpäätökseni täysin väärin perustein - Silmääni miellyttävä liesituuletin kun oli ratkaiseva tekijä.

Reklamaatio II lähti sähköpostilla.

No, ei siinä muu auttanut kuin antaa keittiömyyjän järjestää edes jonkinlainen toimiva vehje tilalle. Sitä odotellessa. Liesituuletinta meillä ei siis vieläkään ole, mutta hella ja uuni sentään saatiin paikoilleen - ja hana ja tiskikone! Pääsimme siis testaamaan induktioliettä ja vahvistamaan epäilykseni. Yli 25 vuotta vanha kattilani eivät tämän lieden kanssa toimi. Siispä Prisman kautta pastaveden keittoon...

Kaikkiaan siis remppaviikko 6 päättyi vähän positiivisenpaan tunnelmaan, mutta on tämä kyllä sellainen urakka, että ihan heti en taida mitään muuta remonttia aloittaa.

p.s. aloitin remppa-ajan laskemisen päivissä, nyt ollaan viikoissa - toivon tosiaan, ettei tarvitse laskea kuukausissa ennen kuin valmistuu. 

4 kommenttia:

  1. Onpa teillä vastoinkäymisiä rempan kanssa. Mä luulin että vain täälläpäin on tuollaista..... Tsemppejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tää alkaa jo mennä pahemman kerran farssin puolelle... ei kai se aina ole tällaista, mutta meillä on näköjään nyt tosi huono tuuri. Kolmen viikon keittiörempassa mennään huomenna jo viikolla 7.

      Poista
  2. Ei hitsi mikä farssi tosiaan. Ihan hurjasti zemppiä niin syksyn pimeyteen Minna, työkiireisiin, että remppahommiin.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihanaa syksyä sinullekin pimeydestä huolimatta.

      Poista