1.2.2016

Postaus numero 1000

Heti alkuun pelotteeksi kuva luonnontilassa... 

Ihan totta, tämä on jo tuhannes postaus tässä blogissa. Hurjaa!

Kesäkuussa 2010 se alkoi. Olin kirjoittanut jo aiemmin ruokablogia, mutta teki mieli vaihtaa aihetta ja siirtyä kirjoihin. Sitten jossain kohtaa ruoka tuli takaisin kuvioihin ja eriytyi sitten taas omaan blogiinsa eli Tätä (keittiö)elämää.  Matkaan mahtuu kaikenlaista. Kirjoja, keittiövälineitä, ruokalajeja, lisää kirjoja, teatteria, matkoja ja kaikkea muuta.

Alkuun blogin oli tarkoitus toimia lähinnä lukupäiväkirjana. Vähänpä tiesin. Tämä harrastus on antanut todella paljon. Ensinnäkin olen tutustunut ihaniin ihmisiin. Kiitos kaikki kanssabloggaajat ja tietysti myös muut lukijat ja kommentoijat. Kirjabloggaajien yhteisö on tiivis ja aktiivinen. Teidän kanssanne on ihan mahtavaa matkata! Olen myös tutustunut moneen ruokabloggaajaan niin tosielämässä kuin virtuaalisestikin. Halit myös teille!

Uusia kokemuksia odotan kovasti kaikkien nykyisten blogiystävien kanssa sekä tietysti myös Nelkytplus-bloggaajien porukassa, johon liityin tuossa vuodenvaihteessa.

Bloggaaminen on mielenkiintoista ihan noin ammattinikin puolesta. Olen pyörinyt erilaisissa yritysten asiakaskohtaamisten kehitysjutuissa vuosia ja taas vuosia, ja digitalisoituminenhan on ollut viime aikoina SE juttu. Bloggaamisen kautta olen päässyt ihan konkreettisesti seuraamaan läheltä viestinnän ja vaikuttajamarkkinoinnin kehittymistä, olipa minulla jossain kohtaa aiheeseen liittyvä yrityskin. Vaikka yrittäjyys on (ainakin toistaiseksi) taakse jäänyttä elämää, ovat asiakaskokemusten digitalisoituminen ja niiden optimoiminen edelleen jokapäiväistä leipääni - tapahtui se sitten toimintamallimäärityksen tai konseptikehityksen kautta. Edelleenkään en ole kyllästynyt.


No, mitä?

Jonkin aikaa mietin, että mitä sitä oikein kirjoittaisi postaukseen numero 1000. Ajattelin, että siihen pitäisi saada jotain erikoista. Sitten totesin, että saatte vaan tyytyä katsomaan, missä oikein blogiani kirjoitan...

Lempilukupaikkakyselyn ohessa nimittäin tiedustelin myös, mistä asioista haluaisitte tietää lukijoista, kanssabloggaajista tai mistä vaan. Outi sitten mainitsi, että olisi kiinnostavaa tietää, missä bloggaajat (ja muutkin) kirjoittavat ajatuksiaan. Tuossa kuvassa on minun sotkuinen työpöytäni.

Pitkän aikaa kirjoitin olohuoneen pöydän päädyssä, mutta sitten sain oman sopen. Se tuntui niin mahtavalta, oma tila, mutta nopeastipa minä sen sain täyteen kaikenlaista paperia ja muuta tavaraa. Siivous edessä - taas. Pöytä on aseteltuna takan selustaa vasten, joten olen mukavasti muiden mukana, mutta kuitenkin omassa rauhassa kirjoittamassa (tai muuten vaan netissä surffailemassa). Ikean kirjoituskaappi on osoittautunut käytännölliseksi. Se ei vie liikaa tilaa, mutta kaikkine papereinenikin mahdun mainiosti.

HAASTE! 

Tästä en nyt taida laittaa varsinaista kyselyä sivupalkkiin, mutta kertokaapa ihmeessä omat kirjoituspaikkanne - olipa tuloksena sitten blogiartikkeleita, pöytälaatikkoromaania tai muuten vaan ajatuskokoelmaa. Laittakaa aiheesta artikkeli omaan blogiinne kuvan kera tai kertokaa lyhyesti tämän postauksen kommenttikenttään.

Outia kiinnostaa, minua kiinnostaa, emmekä varmasti ole ainoita. Koska idean äiti en ole minä, niin ensimmäiseksi tämän heitän ajatuksen keksineelle.

Outii! Missäs sinä kirjoitat? 

18 kommenttia:

 1. Onnittelut komeasta juttumäärästä! Omasta kirjoituspaikastani en aio julkaista kuvia :), mutta työhuoneen pöytäkone on blogijuttujen syntypaikka. Työpöydän siisteydessä olisi toivomisen varaa, mutta niin kauan kuin näppis mahtuu pöydälle, juttuja tulee blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on välillä jo vaikeuksia saada läppäri tuohon kaiken rojun keskelle, mutta vielä on juttuja syntynyt :-)

   Poista
 2. Onnea upeasta postausmäärästä! Siinä on ollut juttuja kerrakseen!

  VastaaPoista
 3. Onnea hienosta postausmäärästä. 1000 postausta! Se on kyllä blogissa mainitsemisen paikka.
  Minä kirjoitan joko meidän työhuoneessa tai keittiön pöydän äärellä.
  Hyvää helmikuuta! Olkoon sekin loistava kirjoituskuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa helmikuuta sinullekin! Olen itsekin miettinyt, että pitäisi vaihdella välillä paikkaa inspiraatiota hakiessa, mutta taidan olla vähän jämähtänyt.

   Poista
 4. Haaste otetaan mielellään vastaan ja vastauksen pääset vielä tällä viikolla lukemaan blogistani, joten heheh hee, enpä sitä täällä nyt paljastakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu! Toivottavasti joku muukin vielä innostuu :-) Jännityksellä odotan.

   Poista
 5. Onnea tuhat on kyllä mieletön määrä! Hauska haaste ja oli kiva nähdä missä bloggaat. Täällä se tapahtuu yleensä ruokapöydän ääressä talonpoikaissoffalla, mutta monesti myös sohvalla telkkarin ääressä. :)

  Mukavaa päivää Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa kehiin Tiia! :-) Talonpoikaissoffa kuulostaa ihanalta.

   Poista
 6. Onnea tuhannesta postauksesta. Itsekin vaihdoin aiheita kolme vuotta sitten. Aiemmin olin intohimoinen paperiaskartelija 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :-) Minä olen tässä soutanut ja huovannut kirjojen ja ruoan välillä - ja nyt kirjoitan molemmista, mutta eri blogeissa...

   Poista