27.2.2016

Nykivät sormet

Sormet nykivät kirjan suuntaan, mutta päätyvät koneelle. Silti eivät blogit päivity ja sähköpostit lojuvat vastaamattomina.

Jep, arvasitte oikein. Työkiireitä. Viikolla kävin Pietarissa ja Sokos Hotel Palace Bridgen huoneessa oli houkutteleva lukunurkkaus hedelmäkulhoineen... Hetken mietin jäisinkö sittenkin illaksi istumaan Kobon kanssa, mutta lähdin kuitenkin kiltisti työkavereiden kanssa illalliselle. Kivaa tietysti sekin.

Noin muuten Pietarissa oli yhtä loskaista kuin Helsingissäkin ja rättejä putoili pilvistä tasaiseen tahtiin. Komea kaupunki, noin taksin ikkunasta nähtynä. Siellä on mittakaava jotenkin huikean suuri. Rakennuksetkin näyttävät moninkertaisilta Helsinkiin verrattuna, mutta kaipa siinäkin mennään samassa suhteessa maan pinta-alan kanssa.

Tässä siis ontuvaa selitystä blogihiljaisuudelle ja sille, miksi se vielä jatkuu. Kunhan tämä projekti saadaan tuosta pakettiin parin viikon päästä, niin pääsevät sormetkin taas tarttumaan muuhun kuin läppärin näppäimiin ja hiireen. Elämä alkaa uudelleen.2 kommenttia:

  1. Välillä nämä arkiset hommat (työt, koti, perhe) vievät hurjasti aikaa. Onneksi sitä välillä pääsee rentoutumaan hyvän kirjan ja blogien pariin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - minäkin odotan, kun taas ehdin lukemaankin. Ehkä sitten runsaan viikon päästä...

      Poista