25.5.2014

Jo viikon verran Tätä (keittiö)elämää

Viikko sitten alkoi Ja kaikkea muuta-blogin jakautuminen kahteen.
Tuli sellainen olo, että kirjajutut alkoiva jäädä vähän reseptien jalkoihin ja sehän ei ole tarkoitus.
Ruokalöpinät siis siirtyivät uuteen blogiin .

Tervetuloa seuraamaan Tätä (keittiö)elämää!



Viikkoon on mahtunut hellettä ja rantaelämää, mutta toki myös ruokaa. Tosin leivonnan osalta on tainnut lämpö sekoittaa pääni eikä laskeminen onnistunut ollenkaan kaakaomuffinsseja tehdessä. Myös raparperikakun osalta mentiin luovasti esteitä väistellen.


Energiaa kerättiin kermaisella katkarapupastalla ja elämästä nautiskeltiin kevään ensimmäisellä mansikkalaatikolla.  Klassikot toistuvat vuodesta toiseen ruokapöydässä, eikä tämäkään vuosi tehnyt meillä poikkeusta mansikkasalaatin osalta. 


Lisäksi pohdittiin, miten toisten ainesosien kohdalla joutuu odottamaan "heurekaa" välillä kauankin, mutta sitten ei enää ymmärrä miten selvisi aiemmin ilman. Paljastin viime aikojen salaisen ainesosani.  Tule sinäkin kertomaan omasi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti