11.5.2014

Ai niin, hyvää äitienpäivää!


Kolmevuotiaan näkemys merestä ja pannulappu kokkaavalle äidille. Esikoinen oli tehnyt äidille salakielisen viestin ratkaistavaksi - joka vuosi nämä lasten lahjat ovat aivan yhtä ihania enkä vaihtaisi niin arvokkaimpaankaan timattikoruun - ihan oikeasti. 
Muutenkin vähän vierastan tätä äitienpäivän (ja monen muun päivän) kaupallistumista. Lehdet ja kaupat ovat täynnä "osta, osta, osta" -lahjavinkkejä. Ihan kuin lahjan arvosta olisi tullut välittämisen mitta. Minä toivoin - ja sain - keskelle lehdenostolakkoani uusimman Delicious-lehden. Siitä on kiva valita perheen kanssa herkkuja kokeiltavaksi.  

Tänä vuonna sain lahjani jo viikolla koulun ja tarhan juhlissa. Viikonloppuna mentiin mummin luokse. Laulut jäivät vähän vähiin, mutta kakkua syötiin sitten senkin edestä. Mummin hyvää perustäyskäria omenahillolla ja kermavaahdolla. Kelpasi. Nyt taas kotona kohoaa foccaccia-taikina keittiössä. Päälle muutama oliivi, suolaa ja pilkottua anjovista. Suolainen maistuu herkkujen jälkeen. 

Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille! Toivottavasti vietitte ihanan viikonlopun rakkaittenne parissa. Muistetaan kertoa tykkäävämme muutenkin kuin päivämäärän perusteella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti